2777
2789

سلام دوستان

بچم دوماهشه، مشکلم اینه نمیخوابه!

جاش خشکه، شیکمش سیره،داروهاشو خورده و شکرخدا حالش خوبه ولی فقط پنج دقیقه تا یک ربع میخوابه و بعدش فورا بیدار میشه

الانم قشنگ چهار ساعت این طوراس اینجوری خوابیده و دوساعته بکوب بیداره

غر غر میکنه گاهی‌ولی نمیخوابه!😭😭😭

بریدم دیگه بخدا

هرکار بگید کردم

نذاشنم بخوابه یهو بخوابه، نخوابید

حمام بردمش خسته بشه نشد !

بغلش میکنم ، روی پا میندازم ! فقط پنج دقیقه تا یک ربع به زور میخوابه و باز بیدار میشه

جاش خشکه و چیزیشم نیست،شکرخدا ولی نمیخوابه 

بخدا دیگه نمیکشم 

از بس بغلش کردم شونه ها و کتف و کمرم داره میشکنه

شما میگید چیکار کنم بخوابه ؟

شما با بچه هاتون چیکار میکردید بخوابن؟

هرشب همین وضعم!

الان نزدیک ۴ صبحه و نخوابیده!

بخدا حس میکنم شونه هام داره از جاش کنده میشه و چشمام دیگه باز نمیشه !

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خدا قوت من گاهی تو کالسکه میذاشتمش تو خونه میگردوندم خیلی این روش جواب بود یه دوره ای هم هر شب باید آقا رو می‌بردیم با ماشین دور می‌دادیم!!!

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
یاد همون دوران پسرم افتادم . تک تک لحظاتت رو درک میکنم .‌‌خانمی دقیقا چند هفته بدنیا اومد سزارین یا ...

دارم دیوانه میشم

خواب حرومم شده

مهمه چند هفته باشه یا سزارین و طبیعی ؟

چه ربطی به خوابش داره؟

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

ایا از صبح دستشویی بزرگ کرده و باد معده در داده؟

شماره ۲ ک هر روز نمیکنه ولی باد معده اشو خب در میکنه خودش گه گاهی 

بچه ها ۲ هفته بعد از تولد کولیکشون شروع میشه تا ۶ ماهگی من بهش نبات یا قند میدادم کمتر دلش در میکرد بچم ۸ ماهشه الان دیگ این با خودتون ک بهش نبات یا جیگزینش اب قند بدید یا نه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
شماره ۲ ک هر روز نمیکنه ولی باد معده اشو خب در میکنه خودش گه گاهی

فکر کنم الان باید هر روز روزی چند بار شکمش کار کنه یعنی شاید از این اذیت البته بچه تا بچه هم متفاوته بچه های من که دو ماهگی روزی چند بار شکمشون کار میکرد

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سلام عزیزم خدا قوت من گاهی تو کالسکه میذاشتمش تو خونه میگردوندم خیلی این روش جواب بود یه دوره ای هم ...

دیگه دارم به دور دور فکر میکنم ولی مشکلم اینه هرشب همسرم نیست!گاهی ماموریته چند روز ! شرایطش رو ندارم و اون روزا چیکار کنم نمیخوامم از طرفی عادت کنه اینجوری

فکر کنم الان باید هر روز روزی چند بار شکمش کار کنه یعنی شاید از این اذیت البته بچه تا بچه هم متفاوته ...

شکمش کار میکنه اونش سرجاشه

قلقش دستم اومده

خوابشو نمیدونم چه خاکی بریزم سرم