2777
2789
عنوان

مرده هامون واقعا کجا رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 96 پست
منم مثل تو بودم تا اینکه کتاب سفر روح و شرنوشت روح و کتاب استادان بسیار زندگی های بسیار خوندم به تما ...

اسم کتابارو دقیق بگو عزیزم

کاش انتهای لحظه ها تکرار دوباره ی باتو بودن بود😔 داداشم علی جانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ترسناک . آدما تجربیات ماورایی زیاد دارن ولی علمی که بهش دسترسی داریم اصلا درباره این مسائل چیزی ...

باید هم مخفی کنن

چون سر انسان آگاه نمیشه کلاه گذاشت 

البته ب نفعمونم هست زندگیمون بی دغدغه تره 

وارد این چیزا شدن هم جرئت میخاد هم خیلی چیزا 

شما میدونین چرا من خواب داییمو دیگه نمیبینم؟تا قبل از اینکه دخترش باهام دعوا کنه میومد به خوابم.بعد ...

خب برو با دخترش دوباره آشتی کن 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

منم مثل تو بودم تا اینکه کتاب سفر روح و شرنوشت روح و کتاب استادان بسیار زندگی های بسیار خوندم به تما ...

خوندم اطلاعاتم بالاست .هرچی درباره این مسائل هست خوندم .ولی باز شکاکم

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

یعنی تورو اذیت نکنن یا دخترش؟ خدا رحمت کنه

نه منو اذیت نکنن

سفارش منو به مادرم کرده

مرسیییی.خدا همه رفتگان رو رحمت کنه

داییم از زنداییم جدا شده بود.

بخاطر کرونا و کلا قطع رابطه ای که با دختر داییم و مادرش داشتیم و منم بچم ۱ سالش بود نرفتم مراسم ختمش.دخترش بعد از چهار سال هررررچی از دهنش دراومد به من و خانوادم گفت.

داییمو دیگه تو خوابم ندیدم.قبلش زیاد میدیدم

استارتر گل برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین جواب سوالاتتو میگیری

تکرارشو از امشب گذاشته تلویزیون

هرشب ۲۳:۱۵ شبکه قرآن

عالیه حتما ببین

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اسم کتابارو دقیق بگو عزیزم

کتاب سفر روح نوشته وکتر مایل نیونن

کتاب سرنوشت روح نوشته دکتر مایکل نیونن

کتاب استادان بسیار زندگی های بسیار از برایان وایس

کتاب تنها عشق حقیقت داره ار دکتر برایان وایس

کتاب زندگی های گذشته شفای اینده

2

امان از روزی که گدا معتبر شود   
منم این شک رو دارم به همه چی حس میکنم حتی مفهوم خوبی و بدی هم تلقین هست ما از کجا بدونیم این چیزی که ...

میشه کمک کنید بچه ها به اطرافیانم بگم یا نه

5سال پیش می رفتم کلاس زبان

ی روز زمستونی مه الود  خانمی تو ایستگاه اتوبوس دیدم پیرزن بود 

فک کردم اهالی محله که واقعا اونجا هم چادر مشکی دارن و رو میگیرن و عادیه 💕

شروع کرد به صحبت کردن باهام محله هم خلوت بود 😳

اصلا صورتشو ندیدم حرف زد باهام راجب یکی از فامیلام که چکار میکنه و...احوال پرسی کرد بعد یعو زیر لب گفت چراغ عمرش داره خاموش میشه چراغ عمرش داره خاموش میشه 😥

ی لحظه ترس وجودمو برداشت بلند شدم از کنارش و رفتم اون ور تر هوا مه الود بود وقتی برگشتم تو ایستگاه بعد حدود 50ثانیه دیدم اصلا اونجا کسی نیست

همین فامیل جوونمون که پیرزن پرسید راجبش هم در عین ناباوری سال بعدش تو تصادف درجا فوت کرد

هنوز به اطرافیان نگفتم

باید هم مخفی کننچون سر انسان آگاه نمیشه کلاه گذاشت البته ب نفعمونم هست زندگیمون بی دغدغه تره وارد ای ...

من احساسم و قلبم بهم میگه .حقیقت رو پیدا کنم و برعکس شما فکر میکنم هر ثانیه تو ضررم که بی‌خبرم. و اونا از رو دشمنی و برنامه ریزی های وحشتناک مارو نا آگاه میخوان

خوندم اطلاعاتم بالاست .هرچی درباره این مسائل هست خوندم .ولی باز شکاکم

کتاب زندگی های گذشته شفای اینده رو بخون تاثیر خوبی روت میزاره

مرگ پایان زندگی نیست شروع دوباره اس تناسخ حقیقت داره 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
من اینارو تمیدونم ولی میدونم خیلی اگاهن چوت مثلا یه قرانی براشون میخونم سریع به خواب یکی از اعضا خان ...

وای منم بشدت باهاش موافقم

حتی یبار سر قبر یکی ازش یه چیزی خواستیم ، به خواب فامیل خیلییی دورمون رفت و جوابشو بهمون گف

بخدا در حدی ک مو به تن ادم سیخ میشه

واقعا هستن ، واقعا میفهمن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

استارتر گل برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین جواب سوالاتتو میگیریتکرارشو از امشب گذاشته تلویزیونهرشب ...

اونم دیدم عزیزم . یه مدت تجزیه تحلیل میکنم قانع میشم

دوباره مغزم میگه نه ثابت کن اینا جواب واقعی نیست