2777
2789
عنوان

یه خانم جوون تو فامیلا فوت کرده

1411 بازدید | 49 پست

یه هشت نه ماهی میشه فوت کرده مریض بود بنده خدا  ، خواهراش زمزمه انداختن که باید براش زن بگیریم هنوز سال زنش نشده ...

به شوهرم گفتم‌اگر من بمیرم تا سالم نشده ، از اون دنیا نفرینت میکنم اگر زن بگیری  ولی میدونم اینقد فامیلامون دوسش دارن نمیذارن یه هفته هم بگذره 😑😑

همین الانش زنده ام ، عمه هاش ، خالش ، زن عموهاش هی سفارششو پیش من که زنشم میکنن 😐😐 ترانه جان حواست به غذاش باشه ، صبحونه بخوره ، زود بخوابه 😐 بابا من زنشم 🤦‍♀️ از شما بیشتر دوسش دارم . 

اولش جواب نداد یکم چپ چپ نگام‌کرد ، الان میگه این‌چ حرفیه میزنی تو نباشی دنیا به چ درد میخوره 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه .لی من حقیقتا دلم نسوخت خب خانمش فوت کرده خودش که زندست و حق زندگی داره من اکه یه روزی ازدواج کنم این حقو به همسرم میدم که بعد فوتم نهایت چهل روز حرمت خاکمو نگه داره باقیش هرچی خودش صلاح دید انجام بده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دلم واسه اون خانمه که فوت شده سوخته ،داره گریم میگیره 🥺 بهونه گرفتم 🥺

الان دیگه دل منم میسوزه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان بزرگ من فوت کرده بود ، چهلم نشده بود ! چهل روز نشده بود بخدا با دوتا زن بابابزرگم اومده بود سر مزارش

یکیشو دختراش هماهنگ کرده بودن اون یکیم خودش صیغه داشت از قبل 😑

.

منم دوره راهنمایی ی همکلاسی داشتم مادرش فدت کرد

باباش بعد از دو سه ماه مجدد ازدواج کرد

این همکلاسی منم از خونه بیرون کرد 

و دختر ۱۴ ساله مجبور شد شوهر کنه و همون سال بچه دار شد

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

ماهم تو همسایگیمون ی اقاهه هست که زودی بعد یسال زن گرفت یکی دیگم تو فامیله ک بعد ۶ ماه زن گرفت. 

حالا سناشونم بالا بود. زن خودشون اگ زنده بود سال تا سال نگاهشم نمیکردنا وجودشون مهم نبود وقتی ک مُردن تازه یادشون افتاده ک ب زن احتیاج دارن!

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

چه فرقی میکنه اون آدم از دنیا رفته طرفش حق داره زندگی بکنه 

این سوالای بچه گانه چیه از همسرت میپرسی 

چرا اصلا باید به اینا فکر کنی عمر دست خداست

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤