اصلا عود و بخور و شمع داخل خونه زیاد روشن نکنید عود و بخور غذای اجنه هست و با این کارو ورودشون میدین داخل خونتون و فقط خونتون رو سنگین میکنید همینطور هم مدیتیشن با شمع و عود و بخور خیلی بده به هیچ وجه انجام ندین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که بهوسیله احسان الهى به آنها، غافلگیر مىشوند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مىخورند؛ و خداوند هیچکس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمتها و ترک عقوبت) نیازموده است .
تحقیق کنید بعضی ها میرن حتی اینو برای موجودی روشن میکنن تو دنیای انسانی اینجوری نیست که بگی این عطرو فقط فلان شخص میتونه بو کنه ولی اینجوری هست که وقتی میخوان روشن کنن اسم یه جنیو میارن و میگن به نیت اون
اتفاقا كارشناس گفت هر بوى خوشى باعث جذب ملائك به سمت خونه ميشه و به شايعات دروغ توجه نكنيدحالا بوى گ ...
کدوم کارشناسی اینو گفته من این حرفو از استادی زدم که چشمش باز بود و میدید نه از خودم و خودشون میدیدن کسایی که عود و بخورن دود میکنن داخل خونشون اجنه هست و اینجور افراد یجوری حس میکنن انگار بخوره داره بهشون سبکی میده در صورتی که دو ساعت بخور دود نشه حالشون بهم میریزه