2777
2789
عنوان

شمع و عود داخل خونه

249 بازدید | 18 پست

اصلا عود و بخور و شمع داخل خونه زیاد روشن نکنید عود و بخور غذای اجنه هست و با این کارو ورودشون میدین داخل خونتون و فقط خونتون رو سنگین میکنید همینطور هم مدیتیشن با شمع و عود و بخور خیلی بده به هیچ وجه انجام ندین

اتفاقا كارشناس گفت هر بوى خوشى باعث جذب ملائك به سمت خونه ميشه و به شايعات دروغ توجه نكنيد

حالا بوى گل باشه عود دست ساز يا شركتى باشه يا عطر وادكلن

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخور آب خالی هم؟

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

یا خدا کی گفته

تحقیق کنید بعضی ها میرن حتی اینو برای موجودی روشن میکنن تو دنیای انسانی اینجوری نیست که بگی این عطرو فقط فلان شخص می‌تونه بو کنه ولی اینجوری هست که وقتی میخوان روشن کنن اسم یه جنیو میارن و میگن به نیت اون 

وا من ک کشیدم انرژی منفی خونه رو دور میکنه🙄

این حس شماست یه دو روز بخور روشن نکنید میفهمید که دارن اذیتتون میکنن و اصلا عود بخور غذای اوناست البته بجز اسفند و کندر و زاج

اتفاقا كارشناس گفت هر بوى خوشى باعث جذب ملائك به سمت خونه ميشه و به شايعات دروغ توجه نكنيدحالا بوى گ ...

کدوم کارشناسی اینو گفته من این حرفو از استادی زدم که چشمش باز بود و میدید نه از خودم  و خودشون میدیدن کسایی که عود و بخورن دود میکنن داخل خونشون اجنه هست و اینجور افراد یجوری حس میکنن انگار بخوره داره بهشون سبکی میده در صورتی که دو ساعت بخور دود نشه حالشون بهم میریزه