2777
2789
عنوان

تو اینه با خودتون حرف نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 33 پست
متاسفانه دارم.....وای پس چ کنیم؟ما شنیدیم شب نکنیم...

نه کلا نباید انجام داد و تو اتاقی که اینه باشه هم خوابای اشفته بی خوابی و خیلی چیزای دیگه اتفاق می افته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراد علوی چیه؟و اینکه اگ خوب باشه کجا میرهمثلا چجور آدمی باشم خوبه چجور باشم بده؟اگ اطلاعات داری بگ ...

تهذیب نفس کنید تهذیب نفس چیه

شب به شب خودتونو قبل خواب محاسبه میکنید

دروغ نگفتید تیک میزنید

غیبت نکردین تیک میزنید

قضاوت نکردین تیک میزنید

مال حرام نخوردین تیک میزنید

رو احساساتتون کنترل داشتین ترس به دلتون راه ندادین تیک میزنید

تونستید شهوت خودتونو کنترل کنید تیک میزنید

فحش ندادین تیک میزنید

این تهذیب نفس خیلی خوبی داره

اولیش اینه که قرین شخص از بین میره و تنها راه از بین بردن قرین همینه قرین هم موجودی هست که از اخلاقیات بد ما به وجود میاد

دومیش اینه اگه واقعی باشه این تهذیب تفس چاکرا ها سبک میشه

من بالشت میزارم جلوش میخوابم...الانم رو ب رومه ولی پوشیده..

یه پارچه سفید بکشید روش

تو اتاقی که اینه هست یهو میبینی شخص الکی تا پنج صبح بیداره وقتی اذان میزنه میخوابه تازه

من کلی تو آینه با خودم صحبت کردم یبارم همزادم نیومده

بیاد که شما نمی‌فهمید

اکثر کسایی که تو اینه ادا اصول درمیارن با خودشون حرف میزنن کلی مشکلات براشون پیش میاد یکیش افسردگیه

بیاد که شما نمی‌فهمیداکثر کسایی که تو اینه ادا اصول درمیارن با خودشون حرف میزنن کلی مشکلات براشون پی ...

😦😦😦😦من جلو آینه مسخره بازی در میارم ناخودآگاه. ینی خودم نیستم؟

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

😦😦😦😦من جلو آینه مسخره بازی در میارم ناخودآگاه. ینی خودم نیستم؟

نه ربطی نداره ولی زیاد تکرار کردن اینکار و صحبت تو اینه باعث افسردگی میشه سعی کنید انجام ندید

من همیشه میحرفم میخندم میرقصم همچیگاهی میترسم واقعا..توجشام خیره میشم میزینم ب خودم

وای منم وقتی نگاه میکنم به خودم چشمام یه شیطان داره  

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

تهذیب نفس کنید تهذیب نفس چیهشب به شب خودتونو قبل خواب محاسبه میکنیددروغ نگفتید تیک میزنیدغیبت نکردین ...

خب قرین ک با ماست چجوری از بین میره؟؟؟من شنیدم اگ. اون بره مام میمیرم...

همزاد علوی چیه؟بهم گفتن از من اینه...

و اینکه اگ قرآن بخونیم خوبه براش؟؟؟

یه پارچه سفید بکشید روشتو اتاقی که اینه هست یهو میبینی شخص الکی تا پنج صبح بیداره وقتی اذان میزنه می ...

دقیقاا الان من بیدارم..البته خودم دب نمیدم بخوابم..بالشت زرم روش..چ فرق داره

خب قرین ک با ماست چجوری از بین میره؟؟؟من شنیدم اگ. اون بره مام میمیرم...همزاد علوی چیه؟بهم گفتن از م ...

قرین با تهذیب نفس از بین میره مثلا شخصی زیاد دروغ میگه و فریب میده و اصطلاحاً مکاره این قرینش روباه میشه و با تهذیب نفس دیگه غیبت نکردن دروغ نگفتن فحش ندادن و .. گذاشتن اخلاقیات بد کنار از بین میره