بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
من همیشه میحرفم میخندم میرقصم همچیگاهی میترسم واقعا..توجشام خیره میشم میزینم ب خودم
مشکل ماورایی براتون پیش میاد و کم کم افسرده میشید
شخصی بود که یه روز عصبانی بودن و داخل حموم به اینه مشت زدن چون انسان چهار عنصره هست انرژی مشتش تو ماورا به جنی برخورد کرد و قبیله ای باهاش لج بودن و اذیتش میکردن
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
هر انسانی وقتی بدنیا میاد موجودی باهاش تو دنیای ماورا بدنیا میاد ازش در مقابل اجنه محافظت میکنه شخصی اگه خوب باشه همزادش خوب میشه و اگه بد باشه همزادش بد میشه و اروم اروم وارد دنیای شیاطین میشه همزاد شخص