2777
2789
عنوان

تو اینه با خودتون حرف نزنید

432 بازدید | 33 پست

اینه خیلی خطرناکه و فقط یچیزی ازشو میگم بقیشو نمیگم

یچیزش فقط اینه ممکنه که تو اینه با خودتون حرف میزنید همزادتون وارد حالتون شه اصلا اینکارو انجام ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه میحرفم میخندم میرقصم همچیگاهی میترسم واقعا..توجشام خیره میشم میزینم ب خودم

مشکل ماورایی براتون پیش میاد و کم کم افسرده میشید

شخصی بود که یه روز عصبانی بودن و داخل حموم به اینه مشت زدن چون انسان چهار عنصره هست انرژی مشتش تو ماورا به جنی برخورد کرد و قبیله ای باهاش لج بودن و اذیتش میکردن

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
همزاد چیه

هر انسانی وقتی بدنیا میاد موجودی باهاش تو دنیای ماورا بدنیا میاد ازش در مقابل اجنه محافظت میکنه شخصی اگه خوب باشه همزادش خوب میشه و اگه بد باشه همزادش بد میشه و اروم اروم وارد دنیای شیاطین میشه همزاد شخص

وا یعنی چی؟ چندماه پیش یکی بهم گفت از ۲ شب تا ۵ صبح تو آینه نگاه نکن اون تو نیستی جن هست.خدا لعنتش ن ...

اینه خیلی بدیا داره درسته مردم الان همچیو انکار میکنن ولی داخل ایین های شیطان پرستی نگاه کنید و تحقیق کنید میفهمید شخصی ازشون میخواد بمیره اینه میارن داخل اتاقش

اینه خیلی بدیا داره درسته مردم الان همچیو انکار میکنن ولی داخل ایین های شیطان پرستی نگاه کنید و تحقی ...

همراد علوی چیه؟

و اینکه اگ خوب باشه کجا میره

مثلا چجور آدمی باشم خوبه چجور باشم بده؟

اگ اطلاعات داری بگو برام