2777
2789
عنوان

کمک

88 بازدید | 8 پست

سلام خانما لطفا یه کتاب خوب که برای یادگیری زبان انگلیسی باشه بهم معرفی کنید خیلی مهمه. نمیتونم کلاس برم یه کتابی باشه که فارسی هاشم نوشته شده باشه که زودتر یاد بگیرم.ممنون

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

فیلم how do you do یا extraبگیر نگاه کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
فیلم how do you do یا extraبگیر نگاه کن

مرسی عزیزم ولی شرایط فیلم دیدن ندارم حتما باید کتاب باشه  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به دوست عزیزم. به سایت زیر سر بزن تا ببینی چطور زبان انگلیسی یاد بگیری، من این پشتکار و انگیزه ات رو برای یادگیری زبان خارجی جدید تحسین میکنم، امیدوارم خیلی خوب یه انگلیسی زبان خوب بشی 

Www.irlanguage.com 

سلام به دوست عزیزم. به سایت زیر سر بزن تا ببینی چطور زبان انگلیسی یاد بگیری، من این پشتکار و انگیزه ...

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

من میخوام رشته پرستاری بخونم برا رشته پرستاری باید زبان انگلیسی هم بلد باشم براهمین کتاب میخوام

کتابای intrchange رو بگیر. ترجمه فارسیش هم زدن. از سطح intro که زرد هست شروع کن. کتابای تاپ ناچ جدید تره ولی چون ترجمش نیس و کلاس نمیتونی بری همونو بخون کتابای خوبیه.با سی دی هم کار کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست