2777
2789

سلام دوستان من حدود دوساله ازدواح کردم خانواده شوهرم مهربونن و خوبن اما میخوان ک من همیشه پیششون باشم و هرجا ک اونا هستن من بی دعوت خودمو بندازم پیششون باشم بعد حالا اذیت هم زیاد کردن منم کلا از بچگی طوری عادت نکردم ک بخوام بدون دعوت جایی برم من بخدا آدم پر توقعی نیستم و با یه باریکالا و یه روی خوش دوباره خر میشم و فراموش میکنم خونه مادر شوهرو خاهر شوهرم نزدیکمه اما من نمیتونم برای شام ناهار بدون دعوت برم خونه مادرشوهرم اونم دعوت نمیکنه میگه خودتون بیاین اینجوری خودمونی تره و منم راحت تر خلاصه منم هفته ای یبار بدون دعوت میتونستم برم اونم کلی باخودم کلنجار میرفتم و آخر سر بخاطر شوهرم میرفتم خلاصه من بعد سه ماه و خورده ای زنگ زدم و دعوتشون کردم شام اما نیومد و بهونه اورد 

باز به همون روال من رفتم و بار بعد ک ماه بعدش شد زنگ زدم و دعوتشون کردم اما باز رد کردو به شوهرم گفت ک هفته به هفته نمیاد و یبار زنگ میزنه دعوت میکنه منم نمیام و خلاصه گلگی های خودش منم حدود ۲۰ روری شد ک اصلا نرفتم یبار دیدمشون بیرون بالاجبار سلام دادم اما کنارشون کس دیگ بود و جواب منو نداد منم ناراحت شدم باز چند وقت بعرش ک باهاش رفت و آمد نداشتم شوهرم خبر بارداریمو داد بهشون و اوناهم خوشحال شدن و زنگ زدن واومدن و تبریک گفتن و روبوسی و ...امروز شوهرم ازم خواست ناهار بریم خونه مادرش منم گفتم نه و اونم رفت بنطرتون چیکارکنم؟

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

الان ده روزه فهمیده من باردارم خودش بهمون زنگ نزده ک شام یا ناهدر بیان

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بعضیا اخلاقشونه اهل دعوت واین حرفا نیستن خوب میرفتی باشوهرت تو احترامتو گذاشتی میخواستن میومدن اصلا بهتر نیومدن 

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   

عزیزم تا میتونی احترام و سنگینی خودتو جلوی خونواده شوهر نگه دار 

منم همینطور چند بار زنگ زدم نیومدن منم نرفتم برای نهار یا شما الان 4 ماهی میشه فقط اندازه نیم ساعت میشینم و برمیگردم با شوهر بدون شوهر که اصلاااااااااااااااااااا

عزيزم خب بايد ميرفتى وقتي دعوتت كردن شايد خواستن كدورتا از بين بره

شما بخاطر شوهرت بايد از يه سرى مسائل چشم پوشي كني گلم بخاطر حفظ رابطه خوب خودت و شوهرت...

اينجوري شوهرتم خجالت زده ميشه

دنياى من دخترم و باباش❤️
عزيزم خب بايد ميرفتى وقتي دعوتت كردن شايد خواستن كدورتا از بين بره شما بخاطر شوهرت بايد از يه سرى م ...

دعوت نکردن که شوهرم میگ مثل قبل بی دعوت بریم

به نظر من جلوی شوهرت حسابی به اونا احترام بذار طوری که اگه گلگی تو رو کردن بهش، پشت تو وایسته و ازت دفاع کنه. هر موقع شوهرت گفت بریم با روی خوش برو. حتی یه وقتائی خودت پیشنهاد بده بریم. باور کن من عین همین و تجربه کردم. هم اخلاق اونا بهتر میشه و هم شوهرت بیشتر هواتو داره

خونه مادر پدرکه دعوت نمیخواد عزیزم همین که شوهرت میره شماهم باهاش میتونی بری

هیچ ناراحتی و معذبی هم نباید داشته باشی 

من خودم مثل شما بودم ولی وقتی دیدم شوهرم میره و نرفتن من داره ایجاد مشکل میکنه دیگه باهاش همپا شدم و هروقت بخواد میرم هر رفتاری هم اونا کنن مسئولیتش با شوهرمه و به شوهرم مربوط میشه پس شما خودتو ناراحت نکن بری بهتره

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

به نظر من بچه و عروس و داماد وظیفشونه که به پدرمادرا سر بزنن و جز مراسم خاص اونا وظیفه ای ندارن که دعوت کنن 

حالا باتوجه به نوع علاقه و صمیمیت رفت وامدا بیشتر یا کمتره

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

من نمیگم ک دعوت کنن از چند روز قبل همین ک یه زنگ بزنن مثلا من ناهار فلان چی دریت کردم توام بیا اخه مهمون سرزده خوب نیست من خودم دوس ندارم اینحوری 

یعنی نمیتونم دائما این جوری برم میگم شاید مثلا بخوان خونه خودشون نون و پنیر بخورن مثلا میگما

خانواده شوهر منم تقریبا اینجورین همش از روی علاقه و محبته ها ولی زوری که نمیشه به کسی محبت کرد همش دوست دارن پیش هم باشیم ولی نمیشه که ..شما سعی کن مقاومت کنی وگرنه بیشتر میشه، رفتآمد بکن ولی همون هفته ای یبار..من حتی آخرای بارداریم که اذیت داشتم باید میرفتیم یبار نرفتم قهرکردن آخه خونشون پله داره..اوایل زایمانمم باکلی اذیتو درد رفتم خونشون که ناراحت نشن ولی دیدم راحتی و سلامتی من و بچم مهم تره الان دیگه دو هفته یبار میرم دیگه به این فک نمیکنم که ناراحت بشن یاقهر کنن..واقعا خانواده خوبین ولی یه ایرادای جزئی دارن دیگه!😉

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
خانواده شوهر منم تقریبا اینجورین همش از روی علاقه و محبته ها ولی زوری که نمیشه به کسی محبت کرد همش د ...

بخدا من پرتوقع نیستم اما خب سختمه