2777
2789

سلام سلام 

دوستان لطفا نخندین این موضوع خیلی جدیه 

من ۲۱ سالمه و تا حالا دوست پسر نداشتم 

و اصلا درخواست دوستی هم از  سمت کسی نداشتم و ندارم

خیلی ناراحتم و واقعا نمیدونم علتش چیه 

یه وقتا به سرم میزنه برم سرکتاب بگیرم شاید از طرف خانواده پدری طلسمی چیزی شدم رابطمون با هم خوب نیست و اونا اهل اینجور کارا هستن :))))

یه وقتایی هم حس میکنم بخاطر تپل بودنمه که کسی به سمتم نمیاد 

و از نظر قیافه هم تو باشگاهم یا مدرسه معلما ازم تعریف میکردن و تو خانواده هم همینطوره

حالا نه اینکه بگم خیلی خوشگل 

قیافه معمولی و گوگولی و بیبی فیسی دارم

متاسفم عکس آپلود نمیکنم شاید آشنایی کسی ببینه سختم میشه 

نظر شما چیه

و اصلا چطوری یکی رو از مردا رو با خودم جذب کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس پسر میخوای؟

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
من وضعیتم بدتره ۴۴ سالمه تا حالا دوست پسر نداشتم پس کاری از دستم برنمیاد .بای😁

مجردین

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

خب ، چه ربطی داره آخه ، اینکه دوست پسر نداری باید خوشحال باشی ، جدی جدی شما دخترا خودشون میاد و...

اگه با هم جنس خودت دوستی و مشکل ای نداری ، یعنی یه آدم سالم هستی ایشالله ، یه همسر خوب میاد خواستگاریت ، 

نه😍

👩‍🦯

هیییی💔

به هر حال اگر با پسری دوست شدی میفهمی. 

همه دخترایی که بعدش پشیمون میشن میگن. 

پسره منو بخاطر هدف های خودش میخواست، اگه راضی هستی برو دوست شو. 

فقط مث عروسک باید هر چی میگه انجام بدی. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

خب ، چه ربطی داره آخه ، اینکه دوست پسر نداری باید خوشحال باشی ، جدی جدی شما دخترا خودشون میاد و...اگ ...

عزیزم من ازدواج سنتی دوست ندارم 

و دوست دارم عشق رو تجربه کنم 

شاید تنم میخاره 

ولی وقتی اطرافم میبینم دلم میخواد منم تو رابطه احساسی باشم ....