2777
2789
عنوان

ضدافتاب رنگی لافاررچقدر اشغاله

195 بازدید | 36 پست

500 تومن تازه تو تخفیف خریدمش. 

هییییچ کاوری نداره

و بعد نیم ساعت کاملا سرخ و سیاه میشه

و کیکی هم میشه روی پوست. 

اشغال ب تمام معنا. 

انداختم ی گوشه یکی دیگه برم بخرم. 

تو دیج ملت خودشونو پاره کردن بسکه تعریفشو کردن.

خسته شدم از این اشغال کرما

یه سی سی کرم یا ضدافتاب سبک برای پوست چرب که کاور خوبی هم داشته باشه سراغ ندارید؟

فارمسی رو نگید مصرف کردم کاور نداره. 

سینره کاور داره ولی سنگینه و کیکی میشه

سان سیف هم بشدت چرب و جذب نشوعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی حالا چرا سان سیف روی پوست من جذب میشه، من بژ عاجی رو خریدم، شما چه رنگی رو خریدین؟

ببین من 3 سال پیش خریدم یادمه خیلی چرب بود و سنگین بود. ممکنه عوض شده باشه. مدل N20 خریدم. الان چطوره؟ 

ضدافتاب بی رنگ بزن روش کرمپودر بزن 

من همینکارو میکنم

بعدم سعی کن بیشتر پول به مراقبت پوستی بدی تا روشن و یکدست بشه اینجوری دیگه ب کرمپودرم نیاز نیس

من یکسالیه که شروف کردم و الان تو مرحله اییم ک گاهی اوقات با ضدافتاب بی رنگ میرم بیرون 

منی ک یک عمر کم پودر زدم

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
ضدافتاب بی رنگ بزن روش کرمپودر بزن من همینکارو میکنمبعدم سعی کن بیشتر پول به مراقبت پوستی بدی تا روش ...

عه منم همینو گفتم

💕🧚‍♀️                                               

وااای همین امروز میخواستم ب پیشنهاد ی داروساز لافارر بخرم میگفت خ کاورش خفنه و عابه

خوب شد گفتی ممنون 

من ضدافتاب سولاریس اردنم شنیدم میگن خ خوبه اما کاورش خ زیاد نیست و سبکه میخوام اونو بگیرم 

منم پوستم چربه موندم اصن 🤦‍♀️