2777
2789

من تقریبا یکساله پیش به همسرم شک‌کردم که بهم داره خیانت می‌کنه ، تا اینکه چند ماه پیش تونستم بهش اثبات کنم فهمیدم خیانتش ،چون قبلا هرچی میگفتم انکار میکرد مدرکی نداشتم،خلاصه ازم معذرت خواست قول داد دیگه تکرار نکنه و اهل زندگی بشه،خیلی ابراز شرمندگی کرد و گفت که اون مدت خواب بوده و حالا انگار بیدار شده و تازه منو پیدا کرده واین حرفا که مدام تکرار میکنه،اخلاقش خیلی خوب شده بهم ابراز احساسات می‌کنه و توجهش بهم بیشتر شده...این وسط من خیلی تلاش کردم که بتونم دوباره بهش اعتماد کنم ولی خیلی سخته میشه گفت نمیتونم همش باخودم دستو پنجه نرم میکنم ،یه جورایی از چشمم افتاده دیگه ولی بخاطر بچه هام تصمیم گرفتم بمونم و دوباره ازنو باهاش شروع کنم..گاهی که از خونه بیرونه همش فکر میکنم داره باز خیانت میکنه یا گوشیش چک میکنم کوچک ترین شماره ناشناس که میبینم هزار جور فکر منفی میاد توسرم، یه حسی بهم میگه تو ساده هستی داره بهت دروغ میگه...نمی‌دونم چکار کنم اصلا نمی‌دونم چرا اومدم اینجا اینارو بگم ...شاید یکم آروم بشم

خدایا آن ده که آن به 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهایت اینه مچش رو میگیری و تو روت می آیینه میگه همین که هست بفرما طلاق بگیر 

اگه بچه داری و طلاق نمیخای خیلی کنکاش نکن ولی اکه مصمم به طلاقی برو پی کنکاش 

بی خبری خوش خبری من که اصلا کنکاش نمیکنم

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

سرت به خودت و بچه ها گرم باشه چون میگی به خاطربچه ها جدا نشدی هر قدر دنبال این چیزا کنکاش کنی آخرش یه گندی رو میشه من هیچ وقت کنکاش نمیکنم 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
فقط و فقط راهش اینه چک نکنیدو تا تاپیک درباره خیانت دارم بخون

من خیلی سعی کردم چک نکنم حتی باخدا عهد کردم دیگه این کارو نمیکنم خودمم می‌دونم همش بخاطر چک گوشیشه ولی دست خودم نیست شیطان بدجور وسوسم می‌کنه برم سراغ گوشیش

خدایا آن ده که آن به 

همسرت عوض شده و معذرت خواهی کرده، شما هم بزرگی کن و ببخش و بهش اقتدار بده،تا یه زندگی خوب بسازید 

نگران نباش این حس طبیعیه فقط با نزدیک شدن به خدا میتونی حالتو خوب کنی نماز بخون و با خدا حرف بزن بگو خدایا من بخاطر تو شوهرمو از ته دلم میبخشم ولی از تو میخوام برام جبران کنی و من با تو معامله کردم، می بینی که آرامش پیدا میکنی و خدا کمکت میکنه. 

عزیزم بنظرم این فکرای منفی رو سعی کن دور بریزید حالا که بهش فرصت دادی بهتره بهش اعتماد کنی ، با فکر و خیال خودتو رو‌نابود می‌کنی فرصت در لحظه زندگی کردن روهم از خودت می‌گیری 

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

دیگه وقتی پشیمون شده دلتو بسپر به خدا، بذار خودش آرومت کنه. تا فکر منفی میاد تو سرت، برو سراغ یه کاری که حواستو پرت کنه، کار خونه، آهنگ، غذا پختن، هرچیزی که فکر میکنی ذهنتو مشغول میکنه به خودش