2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بستکی داره طرف طلاق میگیره دیگه میشه گاو پیشونی سفید فک میکنم مشکلی داره ک طلاق کشیده ولی شاید طرفش آدم درستی نبوده یا تفاهم نداشتن یا هر دلیلی 

من پسر عمم فوق العاده خوشتیپ و خوش اخلاق خوش چهره قد و بالا ک نگم اصلا 

خانواده همه آدمای فرهنگی و باسواد 

با یه دختره ازدواج کرد سه ماه بعد جدا شد 

دختره خودش گفته بود من یکی دیگه رو دوست داشتم از لج بابام با تو ازدواج کردم 

الان پسر عمم بی دلیل شده گاو پیشونی سفید 

می‌خوام بگم بعضی وقتا همچین اتفاقاتی میوفته نباید با دید بد نگاه کرد شاید طرفش آدم خوبی نبوده 

عزیزم بستکی داره طرف طلاق میگیره دیگه میشه گاو پیشونی سفید فک میکنم مشکلی داره ک طلاق کشیده ولی شاید ...

نمیدونم عزیزم والا همینجوری خشکم زده اصلا باورم نمیشه یکی رو مثلا خیلی دوست داشته ک ازدواج کرده یا حداقل یه تایمی عاشقش بوده...

فکز نکنم بتونم کنار بیام با این ماجرا

عزیزم میشه از سختی هایی که برات داشته این شرایط بگی توی زندگی

سختی که اونقدری نداره چون من با همسذم دوست شدم و چندین ماه همدیگرو شناختیم بهتره شماهم اینکارو بکنید بجای اینکه بخای بری با همسرش حرف بزن روی شناخت خودش تمرکز کن 

از یه جهتم اینجور ادما چون یکبار شمست خوردن و اشتباه کردن ت زندگی مشترک محتاط ترو انعطاف بیشتری دارن و همین طور تجربشونم بیشتره پس درصد خطاشونم میاد پایین

اگه از گذشتش دل کنده و زیاد راجب حرف نمیزنه و دوسش داری بیشتر بشناسش

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

اره من ۲۵اون ۳۲ماجرامون خیلی عجیبه.. و انکار هی عجیب تر میشه💔

برای من که سخته با مطلقه زندگی کردن

اینکه که گذشته ای داشته

ببخشید اینکه با یکی دیگه رابطه داشته

اینکه بقیع فکر کنن من انقدر هول شوهر بودم که با یه مطلقه ازدواج کردم برام عذاب اوره.....

البته این نظراته منه

تازه داشتم باهاش اشنا میشدمهنوز توی شوکم زنشو چجوری پیدا کنم

از خودش بپرس دلیل جداییش چی بوده 

زنش فامیل بوده یا غریبه 

ارتباطی تو مجازی باهاش داره یا نه 

با جواباش به جوابت میرسی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ