2777
2789
عنوان

بچه ها کاربری بود که سرطان داشت و عضو نی نی سایت بود بعدش مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 40 پست

واسه چند سال پیشه؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

می می ناز......چقد تاپیکاش غمناک بود...

اره.دوتا بچه کوچیک داشت.خدا رحمتش کنه

تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها قبلا تعلیق شده بخاطر همون دسترسی نداریم

اگه الان بود میشد تاپیکاشو نگاه کرد

خدا رحمتش کنه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

نه باید بیاد هویت..با شماره نی نی یار گف بعد چندسال اینطوری شده خدارحمتش‌کنه

درست نمیشه؟

تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.

آخی نی نی یارها هم سرقبرش رفتن

خدا رحمتش کنه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

درست نمیشه؟

درست نمیشه؟

ینی چون چند سال وارد سایت نشده خودبخود بسته شده؟؟؟

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

چقدر به نظر حس عجیب و غریبی هست که نوشته ها یا عکس یا صدای کسی که سال ها از مرگش میگذره رو بخونی ببینی یا بشنوی .یجور حس غریبیه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چقدر به نظر حس عجیب و غریبی هست که نوشته ها یا عکس یا صدای کسی که سال ها از مرگش میگذره رو بخونی ببی ...

بله دقیقا

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا