2777
2789
عنوان

کی آزمون بانک تجارت ثبت نام کرده🤓

165 بازدید | 12 پست

سلام 

بیایید بگید چه رشته ای هستید؟ 

میخونید؟؟ روزی چند ساعت؟ 

بگید انگیزه بگیریم. 

من یه هفته اس شروع کردم 

26 روز مونده به ازمون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خسه نباشد منم دلم میخوادثبت نام کنم اما کتاباموانداختم دور شما از روی چی میخونین بعدم نگفته شهرماهم میخوادیانه

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
سلام خسه نباشد منم دلم میخوادثبت نام کنم اما کتاباموانداختم دور شما از روی چی میخونین بعدم نگفته شهر ...

سلام ممنون شما هم همینطور

من کتاب خریدم 

خب ممکنه شهر ما هم نخواد، استانی میخواد دیگه. ینی ممکنه هر جای استان یا مرکز استان قبول شی. 

موفق باشی عزیزم انشالله خبر قبولیتمن حسابداری خوندمثبت نام کردم ولی کار میکنم تایم زیاد ندارم برا خو ...

بسلامتی عزیزم 

شما چه استانی هستین 

انشالله قبول میشی، من خوبیش اینه که خیلی تایم دارم 

سلام ممنون شما هم همینطورمن کتاب خریدم خب ممکنه شهر ما هم نخواد، استانی میخواد دیگه. ینی ممکنه هر جا ...

انشااله خبر قبولیت بشنویم

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️