2777
2789
عنوان

چرا این دوست پولدارم مهاجرت کرد⁉️😭 مهاجرت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 40 پست
همش پول نیس کمیخواسته آزاد باشهپارتیتیپ و ظاهرشغل خوبتو ایران آینده نیست ک

فکر میکنی تو ایران ‌نداشت؟!

بابا این پسر میبرد خونه هم به هیچ جای خانواده اش نبود

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد خانواده اش ساپورت مالیش کننخودش باریستا هیت و داخل کافه کار میکنه

پس مشکل مهاجرت نیست میخواد رو پا خودش وایسته

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
عزیزم اونجا به اسیری که نگرفتنشاگه خیلی بهش بد میگذشت برمیگشت ایرانخیلی هم این ناله زاریا رو باور نک ...

چندتا کورس از دانشگاهش مونده که باید تموم کنه نمیتونه برگرده

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

کسی که خونه ش زعفرانیه باشه اونقدر داره که هم اینجا هم اونجا زندگی خوبی داشته باشه. اینکه استودیو ۴۰ متری گرفته بابه. خونه مجردی دانشجو اونجا همینجوریه . حداقل از دانشجوهای ایرانی بهتره که باید یه اتاق بیست متری رو با ۵ نفر دیگه شریک بشن نتونن نفس بکشن.  زندگی در کشوری که بالا ترین سطح رفاه و آزادی بیان و آزادی اجتماعی رو داره و مردمش به مهربون بودن و مهاجرپذیری معروفن می ارزه. تو اینجا خونت تو زعفرانیه هم باشه بازم نصف ارث رو میگیری دیه ت نصف مرده حق طلاق نداری حق خروج از کشور و تحصیل و اشتغال با شوهرته حق خروج از خونه با شوهرته حضانت بچه ها هم با شوهرته.  همه چی پول نیست

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

ایشون دوست دارن رشد کنند و در مسیر پیشرفت باشند 

تا کی قرار بود توی نعمت و ناز خونه پدر زندگی کنه ؟ 

یعنی اینقدر بی هدف باید باشه آدم ؟ .هدف خودش از زندگی چی بود ؟ نباید برای اینکه مستقل بشه و روی پای خودش بایسته تلاش میکرد !

به نظرم کار درستی کردن

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

اتفاقا برعکس کسایی که میخوان آینده ی خوب داشته باشن و به فکر یه زندگی خوب و یه شغل خوب هستن کسایی که شرایطشو دارن کسایی که می خوان توی دانشگاه های خوب تحصیل کنن به فکر مهاجرت هستن و مهاجرت میکنن 

دوستت منگله که همچین شرایطی داره کی گفته مهاجرت برا بدبخت بیچاره هاس من مهاجرت کردم خیلیم راضیم نصف دارایی رفیق تورم نداشتم الانم همه آرزو دارن جا من باشن و زندگی منو داشته باشن