2777
2789

خونه اشون کجا بود؟! زعفرانیه

چه مدرسه ای درس میخوند؟! مهدوی

میتونین تو گوگل سرچ کنید که این مدرسه چندتا کتابخونه و سالن ورزشی و استخر و کلاس موسیقی و… داره

اصلا لاکچری ترین زندگی رو داشت 

رندوم ترین تفریحاتش این بود تو دماوند و کردان ویلا داشتن و اونجا میرفت با هرکسی که دلش میخواست

خانواده اش روشن فکرررر بودن 

دوتا خودکشی نا موفق داشت

و الانم رفت کانادا داره تو دانشگاه های کانادا هنر میخونه و یه 

استدیو ۴۰ متری اجاره کرده . ماشین نداره ولی تو ایران بدترین ماشینی که سوار میشد لندکروز و ایکس فور بود 

الان تو سخت ترین شرایط زندگی میکنه.

بابا مهاجرت ماله این بدبخت بیچاره های هست که زندگی تو ایران براشون سخته ، نه آدم های که زندگی داخل ایران اشون. انقدر عالی و خوبه !!!

تروخدا اگه شرایط اتون خوبه مهاجرت نکککککنید

خودتون بدبخت نکنید

این دوست من ویدئو کال میکنه از شرایط الانش میگه دلم براش پاره پوره میشه 

که چقدر براش سخت شده همه چیز.

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوله زیاد میلرد ،رو سرشون میزاشتنش

نمیخواد خانواده اش ساپورت مالیش کنن

خودش باریستا هیت و داخل کافه کار میکنه

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

بدبخت بیچاره بی پول نباید مهاجرت کنه چون ا‌ونجا بدبخت تر و تحقیر میشه، آبروی ملتم میبره. 

کسی که مهارت و تخصص داره و میدونه اونجا نیاز دارن میتونه بره که تو کارش پیشرفت کنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️