2777
2789

تاپیک قبلمو بخون ب راه خداکمکم کن

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله ندارم تاپیکاتو نگا کنم و ببینم واقن روانشناسی یا نه

چون چن روز پیش یکی گفته بود مشاورم،،تاپیکاشو چک کردم دیدم نوشته امتحان دینی دارم 

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره  

درمان وسواس بیش از حد چیه 

اینجوریه که وقتی دعا میخونم یا سوره ای چیزی هزار بار تکرار میکنم که مطمئن شم‌درسته یا وقتی یه دعایی چیزی می‌خوام بذارم سرجاش هزار بار مراقبم آسیب حتی یه کوچولو نبینه 

و این‌خیلی اذیتم می‌کنه .

Sorry ...i don't care about that.

حوصله ندارم تاپیکاتو نگا کنم و ببینم واقن روانشناسی یا نهچون چن روز پیش یکی گفته بود مشاورم،،تاپیکاش ...

نگاه نکن هر مشاوری مشاور نیست ممکنه بتونم کمک کنم 

چیکار کنم کمال گراییم رفع بشه

یه اهنگی چیزی گوش بدم غرق میشم و بعدش میبینم طوزی رفتاری میکنم متظوری با حرکات دست و زمزمه آهسته انگار تو اون موقعیت هستم و کراشم داره منو نگا میکنه 

خیلی زود رنجم

یه اشکال خیلی بزرگی که دارم اینکه تنوع طلبم 

امروز ناخن هامو ترمیم میکنم فردا از رنگش خسته میشم 

لباسی که چند وقتع تو فکرشم بخرمو میخرم و تا هفته اول برام جذابه 

یه کاری رو انجام میدم برای بار دوم حوصله انجامش رو ندارم 

دوستی هام طولانی نیس ترجیح میدم هر سال دوستامو تعویض کنم و ادمای جدید جایگزین کنم 

میترسم در اینده بدتر بشه😐😂 ولی در عین حال عین خیالمم نیس

[QUOTE=353606528]درمان وسواس بیش از حد چیه  اینجوریه که وقتی دعا میخونم یا سوره ای چیزی هزار بار تکرار میکنم که تو تمرکز نداری و استرسی هستی در نتیجه باعث شده وسواس فکری بگیری و این نیاز به یک دوره درمان داره ولی ساده ترین راه تمرین کردن اول از هرچیزی اگه میخوای کاری رو شروع کنی بنویس که فلان ساعت میکنم تا فلان ساعت تموم میکنم میتونی موقع کار کردن به یاداشتی نگاه کنی اگه شک کردی وسواس داشتی که اون کار درست انجام ندادی دوباره شروع نکن ولش کن باید تمرین کنی