2777
2789
عنوان

بیاین من روانشناسم مشکلتون بگین راه حل بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 24 پست
وقتم رو الکی تلف میکنم ، مثلا همین حالا ، الکی میچرخم تو گوشی.

این مشکل خیلیاس و در دراز مدت باعث مشکلات زیادی میشه هم روحی و هم جسمی که بیشترین انگیزه تو برای کار از دست میدی حتی موردعلاقه ترین کار ها صبح موقع که از خواب بلند میشی حتما اولین کاری که میکنی گوشی به دست میگیری هرگز این کار نکن حداقل بعد دوساعت انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماهه رفتم 19

در یه مقطع سنی این کار ها طبیعی یعنی یه شوق ذوقی داری و دوست داری همه چی امتحان کنی نمیخوام طولانی بگم ولی به مرور زمان درسا میشه سعی کن یه هنر یه هر رشته ورزشی که علاقه داری دنبال کنی تا برای ذهنت یه نوع تمرین باشه برای ثبات. مثلا اگه والیبال دوست داری بگو من حتما سه ماه باید برم حتی اگه خسته یه هر کاری داری از این نگذر اینجوری برای ذهنت یه ورزش انجام دادی 

چیکار کنم کمال گراییم رفع بشهیه اهنگی چیزی گوش بدم غرق میشم و بعدش میبینم طوزی رفتاری میکنم متظوری ب ...

به نظرم یه آدم درون‌گرا باشی سعی کن وارد اجتماع باشی بیرون باشی خودت رو محدود نکنی البته ناهنجار شکنی هم نکنی کم کم درست میشه

[QUOTE=353606528]درمان وسواس بیش از حد چیه اینجوریه که وقتی دعا میخونم یا سوره ای چیزی هزار بار تکر ...

عزیزم من یه اتفاق تقریباً بد افتاد الان هروقت یادش میوفتم از استرس میخام غش کنم و بشدت اظطراب میگیرم

اسم این مشکل چیه؟؟!چکار کنم ؟!

کل زندگیم داره از هم می پاشه همش یاد اون موقع میوفتم

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد.