2777
2789
عنوان

دکتر پوست خوب در قم

756 بازدید | 7 پست

سلام دوستان؛ من میخوام برای درمان جوش هام برم دکتر پوست و مو توی قم؛ اما آیا دکتری سراغ دارید که آنتی بیوتیک نده و صرفا با درمان های کرمی، پوست جوش دار رو درمان کرده باشه و کارش خوب باشه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر جواهری یا جواهرپور تو بیست متری بهشتی. پزشک عمومیه ولی همه بیماراش برای پوست میان. من برای جای سوختگی پیششون رفتم پماد دست ساز داد و الحمدلله کارشون عالی بود. نمیدونم واسه آکنه چطور باشن ولی خیلی تعریفشونو شنیدم.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

استاتر ببخشید من تاپیکاتو خوندم قضیه استاده چی شد؟ الان چی میکنی ؟ 

منم رو استادم کراش زدم خیلی فرهیخته ست عاشق کلام و شخصیتش شدم راهنماییم میکنی؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
استاتر ببخشید من تاپیکاتو خوندم قضیه استاده چی شد؟ الان چی میکنی ؟ منم رو استادم کراش زدم خیلی فرهیخ ...

سلام عزیزم

بعد ماه ها میام توی نی‌نی سایت🥲

قضیه استادم…

من زیاد عاشقش موندم… زیاد زیاد…. و برام حالت معشوق آسمانی پیدا کرد… و خیلی وابستش شدم… و اون هم همچنان شریف و بزرگوار بود، تا اینکه حراست دانشگاه بهش گیر داد و گفت که نباید دانشجوها بیان اتاقش و خب استادم برای محافظت از من، تمام تقصیرات رو انداخت گردن خودش و از من فاصله گرفت و کلا تغییر کرد و یه آدم دیگه شد!!!

یه آدم جدی و سرد که دیگه به خودش و ظاهرش نمیرسه و از بس که تنها و پر درده، افسرده و داغون شده….!!!!

خلاصه، اما همچنان زیاد دوسش دارم و هر دو سه هفته یه بار سی ثانیه میرم پیشش و فقط نگاهش میکنم و اشک می‌ریزم(اگر زیاد بمونم و یا حرفی بزنم، استاد عزیزم اخراج میشه! بنابراین نمیخوام بیشتر از این اذیتش کنم) و همین زندگی برام زیبا است! همینکه چند وقت یک بار ببینمش، برام کافیه؛ ولیکن دلتنگیش، گاهی تا حد مرگ بهم فشار میاره!!!

و اما در مورد شما…. من اگه برگردم عقب، باز هم همین مسیر رو میرم… چرا که برام می‌ارزه! شیرینی باهاش بودن، حتی اگه سی ثانیه باشه، می‌ارزه برام به اون همه سختی و مصیبت و دردی که کشیدم و می‌کشم! چیزهایی که از استادم و این ارتباط آموختم، توی هیچ جای دنیا پیدا نمیشه!!!

اما…

در وهله اول ببین استادت، اونقددددر آدم حسابی هست که اولا امین احساست بشه و ثانیاً  توان پذیرش احساس تو رو داره یانه؟! 

بعدش با خودت دو دوتا چار تا کن و ببین در مجموع، اون‌قدر ارزشش رو داره یانه؟!

و اما میتونم بگم استاد من مثل یک فرشته بود… پاک و معصوم… کوچک ترین لغزشی ازش ندیدم… به پدرانه ترین نحو ممکن از من و احساسم مراقبت کرد… و در این راه، خودش شدیداً آسیب دید و جداً تغییر کرد و دیگه اون آدم سابق نشد!!!

ولی همه آدما اینطوری نیستن🙂🩶❤️‍🩹

ان‌شاء‌الله که بهترین ها برای شما رقم بخوره و در مسیر رشد و کمالت، با بهترین‌ها آشنا بشی🩵