2777
2789

من خیلی انرژیم کمه همیشه بعد از اینکه از سرکار برمی گردم باید بخوابم اونم دو سه ساعت! تا بیدار بشم هوا تاریک شده و حوصله ام نمی کشه هیچ کاری بکنم یا جایی برم. مخصوصا آشپزی برام شده یه معضل چون یه شوهر بدغذا دارم که بدغذا بودنش رو قبول نداره! دوست دارم یه کار هنری شروع کنم یاد بگیرم اما وقتش رو ندارم همیشه کارام هول هولیه. خسته شدم انقدر کار تو ذهنم هست انجام بدم اما انگار نه انگار هر روز می بینم شب شده و باز هیچ کار نکردم. آزمایشم دادم چیزی نشون نداد فقط یه مقدار غلظت خونم بالاست. ویتامین اینا چی بخورم؟ قهوه و نسکافه هم خیلی کوتاه شارژم می کنه 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه هم ندارم از ترسم بهش فکرم نمی کنم احساس می کنم واقعا نمی تونم بدنم نمی کشه. شوهرمم خیلی کم تو خونه کمک می کنه آشپزی که اصلاااا کمک نمی کنه فقط هم چند مدل غذا می خوره وای یعنی خیلی سر آشپزی اعصابم خورده

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر مثل من هستی من انرژی دارم وقتش نیست باشگاه روبروی خونه سانس خانم ها تا ساعت سه هست تا من بیام تعطیل شده همش دغدغه غذا نظافت خونه باید مدیریت کنیم من به زمانی دکتر میرفتم مکمل کیو وی قرمز داده بود برای تامین انرژی بدن عالی بود انرژی روبه سلول میتوکندری منتقل می‌کرد بازم می‌خوام بگیرم 

من همین که از شیفت میام بچه ها و شوهرمو میبینم انرژی میگیرم

خوش به حالتون من اصلا به بچه فکر هم نمی کنم چون می ترسم نتونم از پسش بربیام

چقدر مثل من هستی من انرژی دارم وقتش نیست باشگاه روبروی خونه سانس خانم ها تا ساعت سه هست تا من بیام ت ...

من یه مدت باشگاه مخصوص بانوان می رفتم عصرا بود ولی از خونه امون دور بود تا از سرکار میومدم می رفتم برگشتنی شب می شد 😐 حتما کیو وی رو می گیرم خدا خیرت بده ایشالا اثر کنه 

اگه نمیتونی نیار ولی زندگی من کنار بچه هام خیلی خوبه بدون اونا 1 ثانیه هم نمیتونم زندگی کنم

خدا حفظشون کنه براتون😍

منم کارمندم البته تا 9ماه قراره مرخصی زایمان باشم 

ببین برنامه ریزی کن 

من هر هفته چهارشنبه که میشه غروب خونه رو اساسی تمیز میکنم 

هر روز که از سرکار میایم ناهار میخوریم میخوابم 2ساعت بعد بیدار میشم خونه رو دستی میکشم، اول شام و بعد ناهار فردا رو هم زمان میزارم 

برنج هم فردا که برگشتم میزارم سریع کته درست میشه 

مواد لوبیا پلو 

دلمه 

قیمه 

ماکارانی 

قرمه، انواع حبوبات پخته شده چند مدل کتلت آماده شده که فقط باید سرخ بشه هم دو هفته در میون جمعه ها درست میکنم فریز میکنم موقع پختن دیگه راحتم 

ماهی هم خیلی برای ما شاغل ها خوب و راحته همیشه دارم تو فریزر 

برای شادابی هم هر شب بعد از شام سعی میکنم پفیلا و میوه و چای کیک آماده کنم با همسرم فیلم نگاه کنیم دوش میگیرم تو محل کارم با همکارا میگیم میخندیم صبحانه میخوریم بهم انرژی میده 

البته همه اینایی که گفتم حتی الان که ماه نهم بارداری هم هستم دارم اجرا میکنم 

با یه برنامه درست میتونی به همه کارات برسی 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
اره عالی بود آب هویج هم انرژی میده تغذیه مهمه برای غذا هم باید ازروز قبل برنامه ریزی کنی شوهر من پنج ...

آره دیگه باید برنامه ریزی رو یاد بگیرم و بهش پایبند بمونم. خدا کنه بتونم 

منم کارمندم البته تا 9ماه قراره مرخصی زایمان باشم ببین برنامه ریزی کن من هر هفته چهارشنبه که میشه غر ...

مرسی عزیزم از پیشنهادات خوبت. بله من مشکل برنامه ریزی دارم واقعا و اینکه هیچ وقت به اون برنامه که تو ذهنمه عمل نمی کنم. البته میگم شوهرمم بدغذاست و این از همه بیشتر عاصیم کرده چون خیلی از چیزایی که میتونم سریع و راحت درست کنم اصلا نمی خوره! مثلا ماهی هم از جمله غذاهایی هست که لب نمی زنه

مرسی عزیزم از پیشنهادات خوبت. بله من مشکل برنامه ریزی دارم واقعا و اینکه هیچ وقت به اون برنامه که تو ...

عزیزم شوهر منم بدغذا هست گاهی به دلش راه میام گاهی هم نه 

قرار نیست هر روز باب میلش باشه که مثلا ما شمالی هستیم میرزاقاسمی خیلی دوست داریم ولی ایشون دوست نداره و خیلی غذاهای محلی دیگه 

اینا رو براش درست نمیکنم ولی خب اویل لوبیا پلو هم ناز می‌کرد هی غر زد هی پختم هر بار مخلفاتش رو اضافه کردم الان مجبوری میخوره 

ولی خب روزهای تعطیل و آخر هفته ها باب میلش درست میکنم 

ببین مواد کباب تابه ای و کوبیده مرغ هم آماده داشته باش خیلی به کار میاد 

چند بسته همبرگر، پنیر پیتزا، ذرت هم بزار فریزر موقع هایی که حال نداری سریع سیب زمینی سرخ کن بهش پنیر بزن اگه دیدی بازم نمیخوره بهش توجه نکن و بگو بهم یه لیست بده من همونا رو برات آماده کنم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
عزیزم شوهر منم بدغذا هست گاهی به دلش راه میام گاهی هم نه قرار نیست هر روز باب میلش باشه که مثلا ما ش ...

دقیقا باید همین کار رو بکنم والا دیگه خسته شدم از بس فکر می کنم چی بپزم. من همیشه آشپزیم خوب بود همه تعریف می کردن از وقتی ازدواج کردم انقدر غذاهایی که می پزم به خاطر شوهرم محدود شده که کلا از ذوق و شوق افتادم و از آشپزی بدم اومده