2777
2789
عنوان

ماسک ارد برنج و زردچوبه گذاشتم👀

3226 بازدید | 11 پست

ارد برنج شیر زردچوبه 

بیست دقیقه بمونه واسه جای جوش و لک

اولین باره تست میکنم و قطعا با یه بار انتظار معجزه نباید داشت . ولی میام نتیجه رو میگم بهتون بعد از دوهفته یه تاپیک دیگه ام میزنم از تغییرات میگم که اگه خوب بود شما ام استفاده کنین😁🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدت طولانی استفاده میکردم هفته ای دو بار  و بیشتر با آرد جو دو سر و ماست کم چرب و زردچوبه غیر شرکتی 

بنظرم خوب بود فقط زرد شدن صورتم‌ قسمت بد قضیه بود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

عزیزم نتیجه گرفتی منم بزنم جواب بدی ممنون میشم

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤