2777
2789

سلام دوستای گلم

من پریودام دو ماهه نامنظم شده دکتر گفت کمی تنبلی تخمدان دارم این ماه دو روز بعد تموم شدن پریود کیت تخمک گذاری گذاشتم مثبت شد اقدام کردم بنظرتون کیت میتونه درست باشه اخه میگن یه هفته بعد پریود بارداری امکانش خیلی کمه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا رو اين حرف ها دقت نكن تايم تخمك و ... رو ول كن... از همون شب اول اتمام پ شروع ب اقدام كن دورو ...

اقدام کردم روز بعد پریود ولی هفته ای یه بار اقدام دارم تا ببینم خدا چی میخواد

سونو رفتم گفت نمای پی سی او ولی ازمایشات هورمونی م همش درست بود واسه اونم دکتر دارو ننوشت گفت چیز مه ...

چه جالب منم هورمونی نرمللم ولی توسونوگفت تنبلی من هرماه پری هم میشم 

عزیزم نزده فولیکولات چنده؟سایزشون؟

فقط رده pco?

یدکتربهمگفت متفورمین روزی یکی بخورولی اصراریم نداشت بخوردنش 

منم نخوردم وازاونروزکه فهمیدم تنبلی گرفتم پیاره روی میکنم روزی یکساعت 4کیلوهم کم کردم

حالاکه شماازت نرماله وبنظرت دکترچیزمخمی نیس حتماپیاده روی کن مطمن باش رفع میشه

براسوال اولتم من خودم کسی هستم که یروزبعدازپریوداقدام کردم وباردارشدم 

درسته نصف سیکلت که شداحامال بارداری بیشتره تخمک گزاری همون وقته ولی یه قانون که نیس گاهی زودترگاهیم دیرتر

طولانی میشه ولی واست مینوبسم دوست ابجیم 5سال کلی دکتررفت هیچ مشکلی نداشت ن خودش نشوهرش 

اخرش یدکترفهمیدیروزقبل پزیودی تخمک گزاری داره ودکتده گفته بودچیزعجیب وغریبیه برامن تاحالاندیرم همچین موردیو

ماه بعدش اونروزاقدام کردوالانم دوتابچه داره 

وخدایی که بشدت کافیست
چه جالب منم هورمونی نرمللم ولی توسونوگفت تنبلی من هرماه پری هم میشم  عزیزم نزده فولیکولات چنده ...

من خودم مربی ام از صبح سرپا هستم تا ساعت 3بعدشم نیم ساعت پیاده روی دارم تو روز وزنمم 56هست قدم160نمیدونم اقدام کردم ایشالا که جواب میگیرم