2777
2789

اچ پی وی داشتم زگیل نه  بپرس 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با تقویت سیستم ایمنی درست تو یکی دو سال دفع میشه.  قرص پاورفیت و شربت ایمیونس و زینک و ویتامین سی و میوه و سبزیجات.  عسل و سیاهدونه استفاده کنین اگرم زائده داشتین فریز یا لیزر کنین

فرق این دوتا چیه؟

کسی که زگیل تناسلی داره یعنی اچ پی وی داره ناقل ویروس اچ پی وی هست اچ پی وی تایپ کم خطر زگیل تناسلی ایجاد میکنن اما پرخطرترین ها خاموش هستن فقط تو آزمایش نشون میده و البته میتونه کسی هردو داشته باشه 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
با تقویت سیستم ایمنی درست تو یکی دو سال دفع میشه. قرص پاورفیت و شربت ایمیونس و زینک و ویتامین سی و ...

اره زائده‌دارم

چن ماه پیش چن تا بود فریز کردم

بعد من بااون اقا هم در ارتباطم همچنان حس میکنم من برم دنبال درمان باز فرقی ب حالم نمیکنه

چهار ماه هم رابطه نداشتم باهاش بخاطر این موضوع البته پوست ب پوست هم بود رابطه

مگه یکی نیستن؟من ی سری دون دونه های ریز ریز زدم یباز رفتم دکتر حس کردم درمان شدم دیگه ولی خودم فک می ...

هستن منظورم اینه ویروسش داشتم اما زگیل نزدم