2777
2789

سنگین باش

رو نده 

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله لطف میکنید

مبحث سنگینیه لطفا با دقت بخون.

حرف خودم نیست که بگیم امروز به این نتیجه رسیدم درسته فردا شاید حرف بهتر و کامل تری بگم. از مولایم امام علی علیه السلام میگم. خطبه ی ۸۰ نهج البلاغه. درکش خیلی سخته ولی اون قسمت از خطبه که میفرماید: پس، از زنان بد، بپرهیزید و مراقب نیکانشان باشید،در خواسته‌های نیکو، همواره فرمانبردارشان نباشید، تا در انجام منکرات طمع ورزند.

میخوام بهت بگم که برخلاف تصور عمومی،قدرت زن از مرد بیشتره و مرد قدرت تمییز پایین تری داره.‌ مردانی که تحت تاثیر یک زن،جنگ جمل رو راه انداختن. زهیر مردد بود و تحت تاثیر زنش به یاری امام حسین شتافت.

تو قدرتت بالائه،میتونی با تدبیر ظریف، شوهرت رو تو دستت بچرخونی و اگه بی تدبیری کنی که دیگه هیچ چی.

موافقم، بعضی ها یه درون پلید دارن حتی سکوت و خانومی کردن طرف مقابل اونا رو جری تر می کنه تا بیشتر ت ...

و چیزی که من دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم همینه

مبحث سنگینیه لطفا با دقت بخون.حرف خودم نیست که بگیم امروز به این نتیجه رسیدم درسته فردا شاید حرف بهت ...

۲۷ سالمه 

تایید میکنم که سیاست نداشتم و ندارم 🤦‍♀️

۲۷ سالمه تایید میکنم که سیاست نداشتم و ندارم 🤦‍♀️

میتونم بپرسم چه رشته ای خوندین؟

امام باقر علیه السلام میفرمایند: زرنگ ترین مردم کسی هست که از خدا بترسد.

سیاست درست اینه که قرآن بخون و برنامه ریزی کن و طبق دستور خدا عمل کن.

به قول مولانا:مصطفی فرمود دنیا ساعتیست.

این دنیا به زودی تموم‌ میشه. طوری رفتار کن که پیش خدا سرت بلند باشه و بگی خدایا من کاری که تو فرمان داده بودی کردم. قطعا خدا بهت عزت میده. 

میتونم بپرسم چه رشته ای خوندین؟امام باقر علیه السلام میفرمایند: زرنگ ترین مردم کسی هست که از خدا بتر ...

آزار و اذیت خونواده همسرم و بی طرفی طرفم رو چطور با این موارد حل کنم؟

آزار و اذیت خونواده همسرم و بی طرفی طرفم رو چطور با این موارد حل کنم؟

چندین بار گمان مثبت کن.۱۲حجرات

ببخشید ایا دوست ندارید خدا هم شمارو ببخشد.۲۲نور

در برابر بدی،بدی کنید؛ اگر خوبی کنید اجرتان با خداست..۴۰شوری

تو این آیات دقت کن.

چندین بار گمان مثبت کن.۱۲حجراتببخشید ایا دوست ندارید خدا هم شمارو ببخشد.۲۲نوردر برابر بدی،بدی کنید؛ ...

من تمام سعی‌م رو میکنم که خشمم رو نشون ندم و محبت کنم 

اما تو زندگی شخصی و زناشویی‌م هم تاثیر گذاشته