2777
2789
عنوان

🥲 مستقل شدن

87 بازدید | 9 پست

خانمااااا ی شغل خوب پیدااا کردم و علاقه زیادی ب مستقل شدن دارم ( مجردم ) میشه لطفا دعاکنین اگر ب صلاحمه انشاءالله اوکی شه 🙏❤

حقوقش برای من خیلیییییییی خوبه🥲۵ساعت کارم بیشتر نیست

واقعا ب این کار احتیاج دارم.... 

صلوات زیارت عاشورا یا هر امام ( ع ) یا شهیدی که زود جوابتونو میده بخواین انشاءالله خداوند اونی که مصلحت میدونن و برام درست کنن

ممنون

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرستادم برات عزیزم😊

مرسی لطف کردی منم برای شما میفرستم ❤🙏🥲

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
واااییی عزیزم ایشالا گیرت بیادددمنم آرزومه یه کار خوب گیرم بیاد و زندگی تنهایی رو شروع کنمممم🥲🥲

انشاءالله خب میتونییی منشی مطب شی دستیار دندون پزشک خیلی خوبه عزیزممم 

افرین بهت

امیدوارم بهترین اتفاقا بیوفته برات و کلی پیشرفت کنی بنظرم نذر کن با اولین حقوقت ی تیکه لباس گرم یا لوازم تحریر واسه ی بچه نیازمند بگیری

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

انشاءالله خب میتونییی منشی مطب شی دستیار دندون پزشک خیلی خوبه عزیزممم

حس میکنم سنم رفته بالا ۲۶ سالمه

نمیدونم حالا فعلا دنبال یه کارایی هستم ببینم چی میشههه 

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
افرین بهتامیدوارم بهترین اتفاقا بیوفته برات و کلی پیشرفت کنی بنظرم نذر کن با اولین حقوقت ی تیکه لباس ...

انشااااءالله 🥲من برم سرکار و غافل نشم حتماااا 

ممنونم ازتون امیدوارم تنتون سالم و دلتون خوش

حس میکنم سنم رفته بالا ۲۶ سالمهنمیدونم حالا فعلا دنبال یه کارایی هستم ببینم چی میشههه

عزیزم پیرزن ۹۰ساله که نیستییی ۲۶سالتههه چرا اینقدر نااامید 

عزیزم پیرزن ۹۰ساله که نیستییی ۲۶سالتههه چرا اینقدر نااامید

بخدا از بس تو اینستا و اینت میبینم دختر بچه ۱۶ ساله خونه گرفته سرکاری مستقل شده حس میکنم سنم زیاده و دیگه کار از کار گذشته..

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂