2777
2789
عنوان

مادران محترم که بچشون رو بدبخت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 42 پست

دخترخاله من ۱۰ یسالشه همه چی بلده

میگفت انقدر دوست دارم پِلیوت بشم پد بذارم 😂

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

با احترام، قبول ندارم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من هی گوشی منو میگیره

اون عیب نداره گوشی خودته💖 اگه کاری کنه متوجه میشی ، تحت نظارت خودت باشه من اونایی رو میگم که گوشی جدا میخرن 

آدم یه چیزایی از بچه ها میبینه که برگاش میمونن خودش میریزه

فرض کن دختر بچه دبستانی می‌دونه رد روم چیه 

من خودم نمی‌دونستم ...

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

وقتی پدرومادرخودشون یادبگیرن گوشی کم دستشون بگیرن یانگیرن اون بچه هاهم یادمیگیره تربیت ازخودخونواده هاست....

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اون عیب نداره گوشی خودته💖 اگه کاری کنه متوجه میشی ، تحت نظارت خودت باشه من اونایی رو میگم که گوشی ج ...

رد روم چیه؟؟ 😂😂😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اشکالی نداره من خودم از ۹ سالگی داشتم مامانم همیشه میگه نباید کسیو از امکانات و تکنولوژی محروم کرد ولی باید بهش روش استفاده درستشو یاد داد بعضیام اینجا فاز تربیت درست میگیرن فک میکنن الان لولو خرخره میخوره بچشونو بلاخره باید با جامعه و آدماش آشنا شن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

دقیقااااامن تنها لطفی که بهش میکنم اینه که از همون کودکی دوتا زبانی که بلدم بهش یاد میدمعاشق کشورمم ...

نمونه مامان نایس 

بچه نمی‌خوای ؟  😢😂

اشکالی نداره من خودم از ۹ سالگی داشتم مامانم همیشه میگه نباید کسیو از امکانات و تکنولوژی محروم کرد و ...

درسته اما بعضیا بدون نظارت و آموزش گوشی میدن به بچه...

رد روم چیهادعامونم میشه تحصیلات عالیه داریم😂

اصن من خجالت میکشم توضیح بدم ولی این جوجه ها درموردش حرف میزنن 😭😂

استغفرالله ربی و اتوب الیه 

با احترام، قبول ندارم

با احترام دلیل بیار که چرا بدون نظارت و آموزش گوشی از سن کم بدن دست بچه که وارد فضای مجازی بشه ؟

درسته اما بعضیا بدون نظارت و آموزش گوشی میدن به بچه...

بله این اشتباس من خودم از ۱۰ سالگی اینستا و تلگرام داشتم ولی مامانم میگفت چیزای خوبشو ببین این کار که به بچه گوشی ندی فقط باعث عقدی ای شدنش میشه یکی از فامیلای ما پسرش ۲۰ و خورده ای سالشه انقد محرومش کرد و براش گوشی نخرید که اولین دختری که تو دانشگاه دید عاشقش شد و زندگیشو به فنا داد

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد