2777
2789
عنوان

کیا خریدای نی نی رو گذاشتن ماه آخر؟

337 بازدید | 22 پست

کیا خریدای نی نی رو گذاشتن ماه ۹ بارداری؟🤔

من هنوز هیچی نخریدم

استرس دارم

میگم شاید ماه ۹ خرید کردن واسم سخت باشه

همسرم میگه حالا زوده چرا بخریم خاک بخوره

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

من ده روز دیگه زایمان میکنم هنوز خرید دارم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده روز دیگه زایمان میکنم هنوز خرید دارم

آخه من هیچیه هیچی نخریدم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
من هنوز لباس گرم واسه بچم نگرفتم😀 زیاد خودتو نگران نکن

لباس گرم زودتر بگیر شاید بعد گرونتر بشه

آخه من هیچیه هیچی نخریدم

نه دیگه برو بگیر.بعد سنگین میشی اصلا اومدیم و تا رفتی تو نه ماه زایمان کردی.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نه دیگه برو بگیر.بعد سنگین میشی اصلا اومدیم و تا رفتی تو نه ماه زایمان کردی.

آره راس میگیا