2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دیگه خیلی پاستوریزه ای

اینستاگرام آدمو افسرده می‌کنه هر آدمی میاد از زندگیش یک چیزی میزارع روانی شده بودم منم حذفش کردم. زیاد هم تو مجازی نیستم. سعی میکنم نی نی سایت باشم چیزهای جدید یاد بگیرم. یا مشاوره بدم یا بهم بهم بدن

هیق
از فضای مجازی عقب باشی خیلی بهتره تا از درس کار زندگی. اهداف. آینده و چیزای مهم تر عقب تر باشی و جا ...

این که درسته ولی کسی که از فضای مجازی عقب باشه اغلب از زندگیم عقبه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

اینستا اشغال ترین چیز تو دنیاست

نه اینستا دارم نه تلگرام و نه وات ساپ

اکثرا اینجام

همه ی اطرافم دارن میگن چرا نداری و نیستی و میگم آرامشم مهم تره

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

چند سال از دختر من بزرگتری. به عنوان ی مادر بهت میگم عزیزم.. تمام تمرکزت بزار رو درس هات کمتر پای گوشی باش باور کن این سرگرمی ها هیج سودی ک برات نداره هیچ آینده ت هم خراب میکنه. 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ولی نی نی سایت جای مردا نیست

اینجا یک سایت عمومیه  شما برو تاپیک های سال ۹۲ یا ۸۲. رو نگاه کن. که دکتر های آقا می اومدن اینجا. 

حتی با شوهرهاشون خانما می اومدن.  

حالا شما بزرگواری هر جور نظر بدی

هیق