2777
2789
عنوان

خانومای دقیق و متدین تشریف بیارن

87 بازدید | 11 پست

مگه نمیگن هر اتفاقی تو زندگی یه درس بهمون میده میخام بدونم از کم پولی چه درسی باید بگیرم.

قناعت و صرفه جویی و اینا رو نفرمایید فقط . دیگه من الان از آبم کره میگیرم ولی باز هیچ اتفاق اقتصادی مثبتی برام نمیفته.

خواهشا بگین چه درسی باید بگریم هرقدر به درونم رجوع میکنم متوجه نمیشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان خواهر اخه این چه جوابیه 😉از هر دری وارد بررسی مشکلات میشیم میگن صبر چقدر صبر اخه؟

چه میشه کرد 

دیگه حالا فقط خدا کنه همیشههههه مشکلات مالی باشه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

چه میشه کرد دیگه حالا فقط خدا کنه همیشههههه مشکلات مالی باشه

بله درست میگی 

الان داشتم یه کتاب میخوندم (نهج البلاغه) انگار امام علی جوابمو داده باشن به این نتیجه رسیدم

گاهی تجربه های ما مختص خود ماست و عمومیت نداره.

مثلا شخص  A که معدل کلش میشه هجده با شخص B که اونم معدل کلش هجده شده یکی نیستن...اولی ممکنه تو ریاضی ضعف داشته باشه دومی تو ادبیات. دوتا باید تلاش بیشتر داشته باشن اما مسیرشون فرق داده با وصفی که تو یه کلاس و با اساتید مشترک و نمره یکسان بودن .

پس برای کم پولی ممکنه تجارب متفاوت باشن.

دلم میخواد دوستان بیان و بگن اگه از این دوره گذر کردن چه برداشتی داشتن ..

بله درست میگی الان داشتم یه کتاب میخوندم (نهج البلاغه) انگار امام علی جوابمو داده باشن به این نتیجه ...

اهوم درسته 

دیفا باید بیشتر تلاش کرد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سلام عزیزم. توی یکی از تاپیک هات گفتی توده داره توی سینه ات و باید نمونه برداری کنی یا ماموگرافی

میشه بپرسم نتیجه چیشد؟؟

من امشب متوجه مشکل شما رو دارم

خواهش میکنم اگه پیاممو میبینی جوابمو بده

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"