2777
2789
عنوان

اون توستر

264 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.من اون توستر برینا گرفتم اولین باره دارم استفاده میکنم،تیکه های مرغ رو داخل توستر گذاشتم و رو برنامه بریل گذاشتمش، ساعت رو یک ساعت تنظیم کردم،دمای خودش ۲۳۰ درجه نشون میده و نمیشه کمش کرد،صفحه هم لمسی هست،نمیدونم چرا نمیشه دما رو کم کرد،ممکنه لمسش خراب باشه؟ممنون میشم اگر تجربه دارید راهنماییم کنید

گریل برای وقتیه که مرغ رو به سیخ چرخون میکشی و دماش هم قابل تغییر نیست.

روی پخت استیک یا اگه داره تنظیم دستی بذار و بعد دمات رو تنظیم کن. چهل دقیقه با درجه ۱۸۰ بذار.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Broil هست برنامه،این یعنی گریل؟

اشتباه خوندم ولی اینم همونه. جفتش یعنی کباب کردن یا پخت با حرارت بالا.

بذار روی دستور دیگه که بتونی دماش رو تغییر بدی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اشتباه خوندم ولی اینم همونه. جفتش یعنی کباب کردن یا پخت با حرارت بالا.بذار روی دستور دیگه که بتونی د ...

ببخشید عزیز رو کدوم برنامه بذارم،پیتزا داره و بیک که یعنی پختن،و تست برشته کردن

ببخشید عزیز رو کدوم برنامه بذارم،پیتزا داره و بیک که یعنی پختن،و تست برشته کردن

آره دیدمش روتیسری اون چرخونکس. با مال من فرق داره.

خیلی مهم نیست فرقیم ندارن اونقدر سیستمشون پیشرفته نیست. بذار روی بیک که اگه کانوکشن داره روشن شه.

یه برنامه دیگه داره کانوکشن بیک،به نظرتون رو اون بذارم؟

همونو بزن. فنش روشن میشه یکنواخت میپزدش. اگه دیدی مرغت خشک شد دفعه بعد بدون کانوکشن بزن

آره دیدمش روتیسری اون چرخونکس. با مال من فرق داره.خیلی مهم نیست فرقیم ندارن اونقدر سیستمشون پیشرفته ...

آره کانوکشن داره،یه برنامه بیک داره و یکی هم کانوکشن بیک،پس رو کانوکشن بیک میذارمش،ممنون عزیزم