2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم نمی‌فروشند دیگه بسکه همه چی ریسکه

دقیقا 

خیلی ناراحتم بخاطر خونه عقدم هی داره طولانی تر میشه خونه خوبم گیرمون نمیاد 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

چقد دارید؟ که گیرتون نمیاد

2100 

شهرستانیم 

هست ولی خب اون منطقه ک ما میخواییم نیست 

اینجا با این قیمت یا 3 تومن یه خونه ویلایی میتونی بخری ماهم دنبال خونه ویلایی هستیم راستش

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

اها با یک و پانصد هم میشه خونه آپارتمانی بخرید

با یک 

اپارتمانی اینا یه تومنه 

ولی خب من دوست ندارم احساس خفگی میکنم

با یک اپارتمانی اینا یه تومنه ولی خب من دوست ندارم احساس خفگی میکنم

به نظرم تا گرون تر نشده همین اپارتمانی رو بخرید چن سالی داخلش باشید بعدش پیگیر باشید برای  یه خونه ویلایی مناسب

پس انداز داشتید یا چیزی فروختید یا وام گرفتید؟

ماشین همسرم 

طلاهایی که همسرم قبل از ازدواج خریده بود 

کل طلاهای من 

طلاهای سر سفره عقد 

وام ازدواجی همسرم 

وام ازدواجی من 

و 600 تومنی که پس انداز جفتمون بود