2777
2789

دخترم داره میره پیش دبستانی هنوز یاد نگرفته تنهایی بره دستشویی😥 نگید چرا یادش ندادی!! هرکاری میکنم یاد نمیگیره😭 ببخشید به زبون میارم مخصوصا پی پی میکنه نمیتونه خودشو بشوره شلنگ و اشتباه میگیره رو لباسش و شلوارش خیس میکنه آخریم نمیتونم خودشو تمیز کنه😭 چیکار کنم یاد بگیره؟؟؟؟😭😭😭😭😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی منو لایک کنه🙃

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

تو خونه چندبار تنهایی بفرستش بگو میری جایی که دیگه من نیستم این کارو برات کنم تا موقع باز شدن پیش دبستانی چند روز هست اگه تند تند بکنه یاد میگیره

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

بهش یاد بده کم کم 

هنوز کلی زمان هست 

پسر منم حتما باید شلوارشو در بیاره بره 

بهش یاد دادم چند روزه 

با اینکه بعضی وقتا لباسشو خیس کرده 

ولی پیشرفتش خوب بوده

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نه جای سرزنش هست نه چیزای دیگ

یاد نگرفته خب

بچه با بچه فرق داره

شما هر سری بهش اموزش بده با صبر و حوصله

ترجیحا با خودت ببرش دستشویی ببینه تو چیکار میکنی

قشنگ توضیح بده

بعد چند وقت یاد میگیره صبور باش

پیش دبستانیا یسریاشون کسی رو دارن ک بچه رو ببره دستشویی 

ولی خب تا اول دبستان صبوری کن یاد بگیره

من خواهرم ازم خیلیییییی کوچیکتره

قشنگ یادمه کلاس اول گذاشتیمش

یکی از بچه ها تنهایی نمیرفت دستشویی

مادره بنده خدا زنگ تفریح به زنگ تفریح میومد تا ۲ سال

تا یاد گرفت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم منم دخترم وقتی همسن دختر شما بود استرس داشتم و ذهنم درگیر بود.

نگران نباش،مدت زمان پیش دبستانی کوتاهه فک نکنم دستشویی لازم بشه.

سعی کن باهاش حرف بزنی

با مسئولین هم حرف بزن 

من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...‌