سلام میشه کمکم کنید ، تورو خدا خیلی استرس گرفتم ، من موعد پریودام از اول نامنظمه ، یعنی الان هم بر طبق گفته سونو گرافی شش هفته و سه روزه حامله ام ، منتها قلب بچه ام تشکیل نشده سونو گفت احتمالا رشد متوقف شده ، برو یک هفته دیگه بیا تورو خدا بگید چیکار کنم من ، خیلی میترسم یعنی بچه ام زبونم لال قلب نداره
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم هشت هفته برو منم شش هفته گفت مشخص نیست و منو الکی ترسوندنبعد نه هفته رفتم همه چی نرمال بود
دورت بگردم مهربونم
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
وا من ۶ هفته رفتم نه جنین هم دیده نشد فقط ساک بود تازه یه مشکلی هم بود که احتمال پوچی میداد دو هفته ...
وای ممنونم عزیزم خدا عزیزات حفظ کنه
عزیزم سونو شکمی زیر ۸ هفته خیلی وقتا نشون نمیده بمون هفته ۸ برو استرس هم به خودت نده که از همه چی ب ...
دقیقا من آخه لکه بینی و درد هم ندارم ، منتها چون پریودام از همون اول نامنظمه مطمعنم جنین تازه هست
دوستم گفتن بروسقط کن حتیدخونذیزی هم داشت نرفت ده هفته قلبش تشکیل شد
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂