2777
2789

من قبلا شوهرم سر کار بود داشتیم اینام یه پسر مریض داشتن از دل سوزی همیشه یه چیزی میخریدم می رفتم خونشون الان ۸ ماه شوهرم بیکار بود قرارداد خونه رو تمدید کردیم بچه کوچیک دارم شیر خشکیه که پول شیر خشک و پوشکش هم همیشه باید کنار بذارم خانوم خنوزم انتظار داره من خرید کنم ببرم یه بار اینقدرررر زنگ زد تا رفتم دست خالی ولی یه کیسه دستم بود که وسایل بچه ام توش بود سرک کشید گفت اعه اینکه وسایل بچه است یه مدت گذشت دوباره گذاشتنم زیر زنگ تا رفتم به خدا ۶۰۰ فقط پول داشتم با ای حال نصفشو براشون خرید کردم دیگه خسته شدم چیکار کنم نرم ایقدرررر زنگ میزنه تا دیگه کفری میشم برمم انتظارش زیاده

بهونه بیار دیگه چیکار کنی؟ بلاکش کن پرسید بگو خطمو عوض کردم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به خدا ادمو از خوبی کردن پشیمون میکنن

خب برو دست خالی برو خودتم نیار تابدونه چیزی درکارنیست دیگه بهت زنگ نزنه تموم

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
به مادر شوهرت بگو ، یا اینکه خودت یه جور غیر مستقیم بگو بهش قرار نیست لطف وظیفه بشه

مادر شوهرم‌کاری به این چیزا نداره کلا بی خیاله خودمم واقعا دیگه نمیدونم چطور بهش بفهمونم

میدونی زورم بیشتر از اینه که دوتا پسرم تو خونه داره بیکارن و رفیق باز

غیر مستقیم بهش بفهمون بگو اوضاعمون مثل قبل نیس دیگه یه مقدار هزینه هامون بالاست با بچه و اینا...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین