2777
2789
عنوان

رفتار با دختر نوجوون

162 بازدید | 13 پست

مادرهایی م دختر نوجوون دارین چ کارایی میکنید براش و ازش چ انتظاری دارین

من سنگ تموم میدارم بهترین شامپو ماسک مو لباس کلاس رستوران هرچی فکرش رو کنید

بعضی وقتا خسته میشم میگم یعنی کارم اشتباهه این چرا ی تکونی ب خودش نمیده واسه درس یا کارای شخصی باید عررربده بزنم بعد میگه اخلاقت بده مامان

ما هیچکدوم از اینارو نداریم حتی یادم نمیاد کی رفتم رستورانولی خب اگه تا ی اشتباهی کنم مامانم میخورم� ...

عزیزم ب نظرت کار من اشتباهه زیادی بها دادن 

نظرت رو ب عنوان ی دختر بگو

بخدا دفترایی ک میخام بخرم دوتاش ۱۸۰دونه ای با دفتر کوچیکه ۱۰۰. بخدا نشستم دارم ب خودم لعنت میفرستم میگم برم دفتر دولتی بخرم امسال تا بفهمه زندگی یعنی چی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ب نظرت کار من اشتباهه زیادی بها دادن نظرت رو ب عنوان ی دختر بگوبخدا دفترایی ک میخام بخرم دوتاش ...

بنظرم اگ پول دارین 

یه مقدار پول ماهانه بهش بده( کمتر از چیزی ک الان خرجش میکنی)

ب خودش بسپار خرج کردنشو

حالا ک عادت کرده ب این زندگی من میگم یوقت درسش افت نکنه

ی مقدار پول ماهانه بده بهش 

بزار یاد بگیره خرج کنه

پولم کم اورد بگوباید صبر کنی تا ماه بعد

چقد خرج میکنه؟

دخترتون چند سالشه؟

منم یه دختر نوجوونم مامان منم همش میگه یه تکونی به خودت بده😂خدایی تا جایی که میتونن برام خرج میکنن ولی خب اوضاع اقتصادی خرابه و منم مجبورم با کمبودا بسازم

بیشتر انتظار دارن تو کارای خونه کمک کنم پون خودم درسمو میخونم😅

بنظرم اگ پول دارین یه مقدار پول ماهانه بهش بده( کمتر از چیزی ک الان خرجش میکنی)ب خودش بسپار خرج کردن ...

عزیزم خرجی نمیدم مثلا فلان قدر خرج لوازم بهداشتی مو یا هرچی بهتریناشو بخدا می‌خرم ولی خودم شامپو‌گلرنگ

لباس زیر بهترین هر دوماه اصلا هرچی ک فکر کنی پول جیبی نمیدم گوشیه خوب هررررچی ک فکرشو‌کنی

اصلا ب خودش تکون نمیده مثلا موسیقی میره من عرررربده میزنم تمرین کن بحث علاقه نیستا کلا همین مدله

دخترتون چند سالشه؟منم یه دختر نوجوونم مامان منم همش میگه یه تکونی به خودت بده😂خدایی تا جایی که میتو ...

۱۵

عزیزم چیز زیادی میگم‌ زبانت یا موسیقی رو تمرین کن 

الان رفتم لباسا با وسایلاتو جمع کردم دفترم میرم دولتی بخرم تا بفهمه زندگی چیه 

اصلا شاید من مقصرم بهترین رو دم دست گذاشتم 

بدون اینکه بگه ایرپاد یا هرچی آماده اس براش 

ی کفش کهنه گذاشتم براش بپوشه بفهمه زندگی چیه

۱۵عزیزم چیز زیادی میگم‌ زبانت یا موسیقی رو تمرین کن الان رفتم لباسا با وسایلاتو جمع کردم دفترم میرم ...

شاید فکر میکنه دارین دستورش میدین

چون خودم نوجوونم میگما،کلا توی این سن حساسن و هرچی بهشون بگین هرچند صلاحشونم باشه لج میکنن

چون حس میکنن بزرگ شدن و دیگه نیازی به این ندارن که پدر و مادر بکن نکنشون کنن

کاش براش چیزیو که واقعا نیاز داره مهیا کنین، نه از اینور بوم بیفتین،نه از اونور...یعنی حد تعادلو رعایت کنین.نه چیزی براش بخرین که اینقدر گرون و عالی باشه که پررو بشه،نه چیزی که نشه ازش استفاده کرد...درواقع خریداتونو کم کنین.و بزارین خودش بگه که فلان چیزو نیاز داره،و بگین که اگه میخوای اینو داشته باشی،باید تمرینای زبانتو انجام بدی...

عزیزم یه تاپیکی گفتید زنداداشت مربی مهده اونجا قفل بود اینجا میپرسم ازت 

تحصیلات دانشگاهیش تا چ مقطعیه و چه رشته ای؟ حقوقش تقریبی چقدره؟ تایم کاریش چطور؟ کدوم شهره؟

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

عزیزم یه تاپیکی گفتید زنداداشت مربی مهده اونجا قفل بود اینجا میپرسم ازت تحصیلات دانشگاهیش تا چ مقطعی ...

فوق دیپلم حسابداری دقیق نمیدونم ولی بالای ده تومن 

۸تا ۳ظهر

تهران

فوق دیپلم حسابداری دقیق نمیدونم ولی بالای ده تومن ۸تا ۳ظهرتهران

چجوری بدون مدرک مرتبط تونست استخدام بشه؟

از هرجا میپرسم فقط علوم تربیتی و مشاوره و روانشناسی و ... میخوان

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ