2777
2789
عنوان

ممکنه بچه این خانواده نباشم😑

195 بازدید | 17 پست

بچها من یه دوست دارم این سیده شکست عشقی خورده بود ما هم با هم دوستای صمیمیم این بمن گفت میتونی برام  ف.ال بگیری منم مامانم ف.ال میگیره بخاطر اینکه هی ازم نخوان گفتم داداشم میگیره بعد این تو خواب دید ینفر صورتش مشخص نبود میاد میگه این فالو مامانش گرفته داداشش نه بمن گفت درسته منم گفتم ارع دیگ بعدش دید من سنگ کلیه دادم رفتم دیدم دارم و اینا خیلی خواب دیدع بود درست بود بعد تو خواب دید همون مرده میاد میگه میدونی اسم مامانش چیع اونم گفت نه اونم گف طیبه😑اسم مامانمم طیبه نیس😑به مامانم گفتم یهو سرخ شد گغ ن بابا حتما تو زندگی قبلی بوده🗿😂😑

.....🗿🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متوجه نشدم چی کفتی

ولی اینکه میگی مامانم سرخ شد یه خورده شک برانگیزه..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

متوجه نشدم چی کفتیولی اینکه میگی مامانم سرخ شد یه خورده شک برانگیزه..

حالا شاید مامانه اسمشو عوض کرده ما هم یه خانم مسن تو فامیل داریم خیلی ادعا کلاس داره البته بعدا شوهرش پولدار شد و اینا و کلا مرده از نظر خانوادگی خیلی بالاتر بودن ولی خانواده ی خودش خیلی داغون بودن اسمش هم از همون اول که اومد تو زندگی شوهرش پریوش بود حتی تو شناسنامه بعدا مامانم از  یه همسایه خیلی قدیمی اون خانمه شنیده بود که اسم طرف صغری بوده نه پریوش🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا شاید مامانه اسمشو عوض کرده ما هم یه خانم مسن تو فامیل داریم خیلی ادعا کلاس داره البته بعدا شوهر ...

واااای😂😂😂

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔