2777
2789

بچه ها پدرشوهرم گفته ک دوس دارم ی پسر داشته باشم اسمشو بذارم x( نمیخام اسمو بگم ممکنه شناسایی بشم)

ی اسم قدیمی هست و قشنگ نیست 

خودش پسر دار شده اسمشو xنذاشته 

و ی چیز بهتر گذاشته 

دو تا دختر هم داره ینی خاطر شوهرهام 

حالا چندین ساله ک پدرشوهرم فوت شده و من باردار شدم اسم دخترمو  خاستم بذارم شوهرم ب اجبار گفت باید بذاریم مثلا فاطمه چونکه بابام اونموقع دوس داشته اسم دخترش فاطمه باشه 

منم گفتم بابات دوتا دختر داشته چرا اسم یکی از دخترهای خودشو نذاشته؟؟ هرچی زدم تو سر خودم ک دلم میخاد اسم بچم ماهور باشه قبول نکردن رفتن همون اسمی ک باباش میخاستم گذاشتن روش

صب کنید بقیشو میذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجدد باردار شدم و ۱۰ روزه زایمان کردم شوهرم هی از اول میگفت اسمشو میخام اون چیزی بذارم ک بابام گفته ینیx

منم هی مخالفت میکردم 

و این ده روز ب توافق نرسیدیم امروز اومد گفت باید بریم شناسنامه بگیریم وگرنه دادگاهی میشیم و فلان...

منم گفتم تو شناسنامه اونی ک من میگم و بذار همهx صداش میکنیم

بگو خدا پدرتو بیامرزه با این اجبار کردنا و اذیت کردنات داری روحشو عذاب میدی من نه ماه بچه رو تو شکمم نگه داشتم نه شما

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها در نظر بگیرید ک حتی بچه دومم رو هم نمیذارن بذارم

منم ب شوهرم گفتم من راضی نیستم خودتو باباتو حلال نمیکنم

حداقل شناسنامه ای ی چیز قشنگ مث نیکان میذارم بعد اونی ک تو میخای صداش میکنیم 

قبول نکرد هرچی گفتم زشته این اسم فردا برای مدرسه اش و پیش دوستاش...

الانم رفته شناسنامه اشو بگیره منم دارم زار میزنم منتظرم بیاد دعوایی راه بندازم حالم خیلی بده اشکام بند نمیاد

قسم خوردم ديگه ب بچه شیر ندم 

چونکه من مادرش نیستم اگه مادرش بودم تو انتخاب اسمش حق نظر دادن داشتم