2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بیماری هاتونو درمان کردید با چه روشی؟

واریس. آرتروز.سابیدگی مهره ی کمر.پوکی استخوان. کلیه هایی که دائم سنگ میساخت.آلرژی شدید بصورتی که نفس شخص توی خواب یا بیداری میرفت وخیلی خیلی از بیماری‌ها دیگه..لک وجوش صورت. عفونت و تورم غدد لنفاوی کشاله های ران و غددلنفاوی زیر گلو...ناراحتیها ومشکلات زنانه.یسری بیماری های مردانه...بگم یابسه

اللهم عجل الولیک الفرج💚

آره دارم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
واریس. آرتروز.سابیدگی مهره ی کمر.پوکی استخوان. کلیه هایی که دائم سنگ میساخت.آلرژی شدید بصورتی که نفس ...

عزیزم برای واریس چیکار کردین میشه بگین؟

سلامتی و خوشبختی دخترم

یکی ام اسی

یکی میاستنی گراویس

اولی  خیلی بهتر شده ولی چون یه چیزاییش رو کامل رعایت نمیکنه روندش کند پیش میره

دومی کامل خوب شد

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

عزیزم برای واریس چیکار کردین میشه بگین؟

یه روغن دست ساز دکتره داد بهمون...برا بابام ۷۲سالشه کشاورزی میکنه اصلا محشر بود بابام میگفت و واقعا از روی پوست پاهاش معلوم بودش

اللهم عجل الولیک الفرج💚