2777
2789
عنوان

راه حل میخولم

75 بازدید | 16 پست

پدر و مادرم از اول عمرم باهام قهرن هر موقعه هم قهر میشن سر من خالی میکنن یه داداشم دارم که وضعش همینه باید چیکار کنم اینا از اخلاق های بچه گانشون دست بکشن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

درخواست طلاق 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست طلاق

من درخواست طلاق بدم

مامان و بابام با کل مشکلات حاضر نیستن از هم طلاق بگیرن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

کاری از دست شما ساخته نیست متاسفانه

اخه بیشترین صدمه رو من می بینم سال بعد کنکور دارم همیشه تو خونمون بحث هستش

اخه بیشترین صدمه رو من می بینم سال بعد کنکور دارم همیشه تو خونمون بحث هستش

ببین خب راستش باید برات عادی بشه 

نباید بترسی چون بعضی از زوجین هستن برای اینکه حسه خلا شون رو پر کنن باهم دعوا میکنن تا آروم بشن مادر و پدر توهم همینطور بدبین نباشه دعوا همه جا هست 

ولی خب اگه خیلی نگران کننده است بهتره به یک بزرگ تر بگی که مشکلشون رو حل کنه تا شما هم عذاب نکشی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ببین خب راستش باید برات عادی بشه نباید بترسی چون بعضی از زوجین هستن برای اینکه حسه خلا شون رو پر کنن ...

برام عادی شده اما نمیتونم خنثی باشم که هرچی میشه سر من میزنن

بزرگتری نداریم اگه هم داشته باشیم چیزی نمیگن مامانم هزار بار به بابابزرگم گفته گفته به من ربطی نداره

برام عادی شده اما نمیتونم خنثی باشم که هرچی میشه سر من میزننبزرگتری نداریم اگه هم داشته باشیم چیزی ن ...

غیرت بابابررگتو شکر حتما این عقیده رو داره زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن

خب ببین اگه میتونی با ددی بزرگت صحبت کنی یکم به ماجرا شور بده تا بیاد وسط مثلا بگو ممکن بود گل دون بشکنه تو سره مامانم یا چاقو بره تو شکم بابام اینطوری شاید بترسه بیاد باهاشون حرف بزنه

غیرت بابابررگتو شکر حتما این عقیده رو داره زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کننخب ببین اگه میتونی با د ...

عزیزم پدر و مادر من ۲ ساله روی هم نمیبینن مامانم مهریه اش رو میخواد مطالبه کنه بابام جندین ساله خرجی خونه رو نمیده دیروز باهم بحث کردن اومد من کتک زدن تو باشی میگی ابلهان باور کنند

بابابزرگمم همیشه پشته بابامه سر همین با این حال چندین بار باهاش حرف زده اما به حرفش گوش نمیده به خاطر همین دیگه چیزی نمیگه بهش

عزیزم پدر و مادر من ۲ ساله روی هم نمیبینن مامانم مهریه اش رو میخواد مطالبه کنه بابام جندین ساله خرجی ...

خواهر برادر بزرگ تری نداری؟

خیلی بده اینطور عزیزم ولی خب من از نی نی چه کمکمی میتونم بکنم از خدت بخواه رابطشون درست بشه 

مامان بابات افتادن سره لج شما اهمیت نده بزار ببینیم تا کی میخوان خودشونو شما رو نابود کنن شما درستو بخون ، درست رو بخونی نکنی کنکور قبول شی یا نشی اینا بازم دعوا دارم مثله یه چیزه مرسوم پس ولششون کن 

خواهر برادر بزرگ تری نداری؟خیلی بده اینطور عزیزم ولی خب من از نی نی چه کمکمی میتونم بکنم از خدت بخوا ...

ندارم کوچیکتر اون مثل من خیلی گناه داره کوچیکه

بهش کلی اسیب میزنن

من می خوام اگه کنکور قبول شم و اونم کمک کنم ولی اونم معلوم نیس چی میشه

ندارم کوچیکتر اون مثل من خیلی گناه داره کوچیکهبهش کلی اسیب میزننمن می خوام اگه کنکور قبول شم و اونم ...

خودتو و اون کوچیکتر و مامان باباتو بسپار به خدا، خدا حلش میکنه عزیزم 

عزیزم اگه آمادگیش رو داری چله حاجت روایی بهت معرفی کنم مشکلت حل بشه

خودتو و اون کوچیکتر و مامان باباتو بسپار به خدا، خدا حلش میکنه عزیزم عزیزم اگه آمادگیش رو داری چله ح ...

مگه خدا نیازی به سیم ارتباطات داره

یعنی خودش نمیشنوه به نظر من خدا هم دیگه بیخیالشون شده میخواد طلاق بگیرن

منم منتظر اون روزم که طلاق بگیرن هم خودشون و هم مارو خلاص کنن

مگه خدا نیازی به سیم ارتباطات دارهیعنی خودش نمیشنوه به نظر من خدا هم دیگه بیخیالشون شده میخواد طلاق ...

خدا معلومه که میبینه اما وقتی چیزی نمیگی چیزی ازش نمیخوای اونم کمکی بهت نمیکنه چون فکر میکنه بهش نیازی نداری در صورتی که همه نیاز های ما از خدا نشعت میگیره 

اول باید ازش بخوای

سوره بقره توی خونه صوتشو پخش کنی میگن تا چند روز دعوا رو از بین میبره میخوای شما هم امتحان کن تا به قدرت خدا برسی

خدا معلومه که میبینه اما وقتی چیزی نمیگی چیزی ازش نمیخوای اونم کمکی بهت نمیکنه چون فکر میکنه بهش نیا ...

خانواده ام تحمل صدا ندارن میخوان قطعش کنن

منم نگفتم ازش نخواستم معلومه خواستم اونم چندین بار اما دیگه همه دعا ها که مستجاب نمیشن

من اکثر دعا هام جواب داده حالا یکی نشه شاید به صلاح شون نباشه اخ