2777
2789
عنوان

واکنشتون به یه اقای خیلی عالی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 30 پست
من از یکی خوشمم بیاد اصلا محل نمیذارم و بروی خودم نمیارم.

منم همینم😐🤦🏻‍♀️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا همچین مردی رو مگ میشه درد و هیچ واکنشی نشون نداااددد🥺

نمیدونم شاید اگه ببینم همش برم جلو چشمش رژه برم🤣🤣

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

فقط حرص میخورم دیگ کاری ازم ساخته نیس 😑🙄☹️☹️☹️😂😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اشنایی منو نامزدم هم همین طوری بود ولی من احساس نمیکردم ازم سرتره و دست نیافتنی... ایشالا قسمتت بشه خیلی حس خوبیه ولی ما الان کلی چالش داریم هم من هم اون خداکنه زودتر ردیف شه همه چی بریم سرخونه زندگیمون😍😃

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

اشنایی منو نامزدم هم همین طوری بود ولی من احساس نمیکردم ازم سرتره و دست نیافتنی... ایشالا قسمتت بشه ...

چطوری مخش و زدیییی

چطوری مخش و زدیییی

همون رژه که گفتی😂😂اونم پیگیرم بود ادم گذاشته بود کلی تحقیق و تعقیب من چطور دختری ام... مال من پلیسه محل کارم نزدیک کیوسک کلانتری بود ازشم میترسیدم جرات نداشتم بهش سلام کنم هروقت رد میشدم میومد =بیرون منتظر بود سلام کنم خیلی هم جدی بود و اخمو به همه همکاراشم سپرده بود خودشم نبود امارمو میدادن اخر سر غیرتی شد دیگه نه میرم سرکار نه جرات دارم برم نزدیک کلانتری 😂😂 خونه نشینم کرده😅

همون رژه که گفتی😂😂اونم پیگیرم بود ادم گذاشته بود کلی تحقیق و تعقیب من چطور دختری ام... مال من پلیس ...

ای جاانم😂😂🤣🤣🤣

اره ببین رژه رفتن برا تور زدن خییلی موثره

ای جاانم😂😂🤣🤣🤣اره ببین رژه رفتن برا تور زدن خییلی موثره

اره😂😅😅 تاثیر داره ... اوایل نمیدونستم چه روزایی میاد سرکار اونم غیرتی و متعصب بود بدش میومد برم جلو همکاراش رژه برم😅😅 پدرمو دراورد کاری کرد دیگه چند فرسخی کلانتری پیدام نشه😂😂

اره😂😅😅 تاثیر داره ... اوایل نمیدونستم چه روزایی میاد سرکار اونم غیرتی و متعصب بود بدش میومد برم ج ...

عزیزمم🤣😂😍😍😍

ان‌شاالله خوشبخت بشید در کنار هم

فدات عزیزم 😍😍دعا کن زودتر بریم سرخونه زندگیمون🙏🌹 انشالله نوبت خودت خوشبخت بشی😍❤🙏

برا حاجتت صلوات فرستادم گلم

مرسییی😍😍