2777
2789
عنوان

از دست بچم دلم خونه لطفا کمکم کنید

1163 بازدید | 75 پست

صبح بهش صبحانه دادم تا خواستم خودم صبحانه بخورم گفت برام هویج بیار بخورم چند بار بخاطر هویج رفتم و اومدم. گفت یه دونش که پوست کندی تو باید بخوری گفتم باشه بزار صبحانه بخورم. بعدش ازم خواست تو گوشی انیمیشن ببینه دادم. همشم اصرار میکرد که باید هویج بخوری منم میلم نمی‌کشید. گفتم بزار موهام شونه کنم بیام بخورم. اومد تو اتاق گریه کرد که بابد اول بیای هویج بخوری. گریه کرد. منم اعصابم بهم ریخت زدمش از سرش زدم رو شونش زدم رو صورتش زدم.

از صدای گریه هاش متنفرم. اعصابم نمیکشه این همه گریه کنه.

خودمم از عذاب وجدان و ناراحتی یک ساعته دارم گریه میکنم. دست و پام سست شده. تو شهرمون روان شناس و روان پزشک کودک نیست که ببرمش.  کم آوردم. کاش به مرگ طبیعی بمیرنم راحت بشم.

چندسالشه

پسر بزرگه ی منم تقریبا تا ۳ سالگی این بهونه گیری ها رو داشت

کم کم بهتر شد و کلا شد یه بچه ی دیگه

تو هم باهاش مدارا کن

البته باید از نظر تیروئید هم چکش کنی

چون اختلالات تیروئید توی بچه خیلی بدخلقی و بدقلقی میده

(    )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه باید قلق بچه دستت بیاد کم کم

مثلا وقتی میدیدی گیر داده به هویج

میگفتی بیا کمک کن هویجا رو خرد کنیم بعد بخوریم

خرد میکردید

بعد خودت یه تیکه کوچولو برمیداشتی

دیگه بیخیال هویج خوردن تو میشد

(    )
چندسالشهپسر بزرگه ی منم تقریبا تا ۳ سالگی این بهونه گیری ها رو داشتکم کم بهتر شد و کلا شد یه بچه ی د ...

سه و نیم سالشه

اگه با آزمایش تیروئید حل بشه همیت هفته میبرم. واقعا دیگه کم اوردم

خوب میگفتی هویج برای من خوب نیست

چند بار گفتم نمیخوام یا گفتم بزار ببرم تو آشپزخونه بخورم گفت نه باید بیای بشینی تو حال همش بخوری. یه ذره خوردم گفتم بسمه دیگه همش گریه میکرد که باید همش بخوری😓

من بودم میخوردم تا صداش درنیاد کار به کتک برسه.

اخه دو تا هویج بزرگ بود منم تازه صبحانه خورده بودم. من مشکل معده دارم باید همه چیز خوب بجوم تا معدم درد نگیره و چیزای سفت کم بخورم 

درکت میکنم عزیزم اینکه یه چیزی و زوری میخان بدن ب آدم واقعا اعصاب نمی‌مونه .. ما تو خونه دوتا مرغ عشق داریم وقتی میگیری تو دستت گاز میگیرن دخترم  دیشب گریه و قسم بیا تا این دستتو گاز بگیره 🤕😂 دیگه مجبور شدم برا اینکه ساکت بشه 

عزیزم اون مشکلی نداره شما اعصابت ضعیفه حالا یه گاز از هویج میزدی چی میشد اصلا بعدش درمیوردی مینداختی ...

چند گاز زدم ولی گفت باید بشینی همش جلو چشم من بخوری. من مشکل معده دارم نمیتونستم بخورم. گفتم بزار ببرم تو آشپزخونه بخورم قبول نکرد. فک کن همشم گریه میکرد و با گریه حرفاش میگفت‌ و هیچ جوره آروم نمیشد