2777
2789
عنوان

بیاین ببینین افغانیا چند درصد ایران رو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 82 پست
آخرش قاطی میشن تو خودمونلباسای محلی هم میذارن کنار دیگه شناخته نمیشن مردم میخوان چیکار کننتازه اگه ب ...

اره دیگه ژن ترسو بودن و بی غیرت یهم تو ما رواج میدن 

و ژن شجاعت و غیرت ایرانی از بین میره 

اتفاقا دشمنای ایران از جمله روسیه همین میخواد و انگار کاملا برنامه ریزی شده هستش این قضیه 

اخراجشونم همش الکی 

متاسفانه انقدر فساد تو نیور انتظامی زیاده که با گرفتن یه تومان اینارو ازاد میکنن و افغانی هارو نمگیرن ببرن لب مرز

آخرش قاطی میشن تو خودمونلباسای محلی هم میذارن کنار دیگه شناخته نمیشن مردم میخوان چیکار کننتازه اگه ب ...

زناشون تا چند سال پیش چادری بودن الان تیپای خفن میزنن و کاملا شبیه ما،ازدواجم چی بگم سرچ بزن تو نی نی سایت افاغنه،یه تاپیک بود دوست یه نفر خواستگار همه چی تمام داشته متوجه نشده افغانه تا خوده طرف گفته ظاهرا خیلیم پولدار بوده

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد تند نرو حتی اگه دشمنم باشن میگن با دوستان مروت با دشمنان مدارا باید با زبون خوش از کشور دورشون ...

چطوری باز بان خوش میخوای دورشون کنی؟؟؟

نیرو انتظامی متولی اینکار 

همسرم خودش تو کارگاه کار میکنه و میگه به ازای هر کارگر افغان یه مقدار پول از کارفرما میگیرن و اخراج نمیکنن

تنها راهکار مردمم

بهشون دلسوز نباشن

بهشون خونه و کار ندن

به بچه هاشون کمک نکنن

دلسوزی بیجا نکنن

یه روز یکه دودش تو چشم همه رفت همه مردم میفهمن که اون ورز دیره 

اتفاقا بایدم تند رفت 

چطوری باز بان خوش میخوای دورشون کنی؟؟؟نیرو انتظامی متولی اینکار همسرم خودش تو کارگاه کار میکنه و میگ ...

نتیجه عکس داره تند رفتن بشنو و باور کن از من

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

زدن این تاپیک ها خیلی ام خوبه مردم آگاه میشن. 

ولی خب افغانی ها معمولا باعث ترکیدن تاپیک میشن. خیلی ریز و سوسکی تاپیک رو منحرف میکنن و چن رو ب دعوا میندازن. حواستون باشه.فقط دعوا نکنید. هر پست جنجالی دیدید بدونید ایرانی نیست

برنامه ایی داره؟

استخدامشون کردن تو ی شرکت بزرگ چابهار،علم الهدی میگه شریکمونن،میخوانشون برا فاطمیون و...

کچی کورد🪷☘️عکس پروفایلم گوشه ای از تنوع پوشش سر زنان کورد است♥️azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

نتیجه عکس داره تند رفتن بشنو و باور کن از من

من ازشون متنفرم 

چون من ماهانه دارم مالیات میدم اونا بدون مالیات دارن امکانات من استفاده میکنن

کلی بچه اصیل ایرانی تو سیستان و مناططق دیگه نمیتونن مدرسه برن

بعد اینا اومدن تو دل پایتخت و بچه هاشون مدرسه میرن رایگان

ایرانی میره بیمارستان میگه ندارم کلی نگهش میدارن ولی افغانی درمان میکنن رایگان الکی میگه ندارم و مرخصش میکنن

چون جای یهستم که با اینا و امار زادو ولدشون سروکار دارم دقیقا تهدید حساب میکنن

بعدم چرا باید بهشون رافت داشته باشم مگه چی دران که لایق احترام باشن 

ترسو بزدل و بی شرفن 

فقط بلدن فرار کنن 

و زناشون بزران برا طالبان