2777
2789
عنوان

بچه خوبی نبودم

222 بازدید | 33 پست

الان که به گذشته نگاه میکنم خیلی خانوادمو اذییت میکردم تو بچگی نوجوانی مخصوصا مادرم ، خیلی مظلومه ارومه تو زندگی خیلی سختی کشید منم حرف گوش کن نبودم همیشه نگرانش میکردم حاضر جوابی میکردم حرفشو گوش نمیدادم پرخاشگری میکردم کاری که دوست نداشت انجام میدادم بنده خدا یه بارم موقع عصبانیت بهم فحشم نداد ...همیشه همه چیو ریخت تو خودش ، الان که ازدواج کردم بزرگ شدم میبینم چقد بچه ی ناسازگاری بودم ...اون همیشه نگرانم بود ، بابامم با اینکه عصبی بود ولی خیلی هوامو داشت قدرمامانمو ندوست اونم ...خیلی دلم میخواد بهشون بگم حلالم کنید ....من موندم و عذاب وجدان هی خوابشونو میبینم دلتنگ میشم ...احساس میکنم دختر سمی ای بودم چ کنم دلم اروم بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان جبران کن عزیزم تند تند بهشون سر بزن مادرتو با کارای کوچیک مثل هدیه و ... خوشحال کن بهشون بگو چقدر از داشتنشون خوشحالی 

اوناهم قطعا می‌دونن نوجوونی دوره بلوغ آدم هاست 

هراشتباهی رو ممکنه انجام بدن ولی در گذر زمان انسان پخته ای میشن

برای جبران کردن وقت هست

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا

حالا تو واقعیتتو گفتی ک شلوغی میکردی

من همیشه آروم بودم مامانم میگف اما بابام عصبی بود کتکمون هم میزد ینی قدر مارو ندوست کاش یه بچه مث تو گیرش میومد ما رو روسرش حلوا حلوا میکرد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
حیف خیلی دیر متوجه اشتباهت شدی . که نمیشه جبران کنی فقط بعداین بچه خوبی باش

از بچگی انقد عمه م به بابام یاد میداد بد میگفت بعد بابام میومد دعوا مینداخت تو خونه همش فکرمیکردم حق با بابامه منم بچه تحت تاثیر دیگه حرف مادرمو نخوندم ...

الان جبران کن. اگر زنده هستند که چه بهتر برو و بیشتر محبت کن، به خاطر گذشته عذرخواهی کن و بیشتر هواشون رو داشته باش. اگر به رحمت خدا رفتند براشون خیرات کن، دعا و نماز بخون و باز هم عذرخواهی کن.