2777
2789

بیمارستان امام حسین چطوری نوبت بگیرم واسه اکوقلب جنین  هرچی زنگ میزنم میگه نوبت نیس؟؟؟؟

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

اکو قلب جنین برا چیه؟

بعضی دکترا مینویسن ولی دکتر من ننوشت برام 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکو قلب جنین برا چیه؟بعضی دکترا مینویسن ولی دکتر من ننوشت برام

تو آنومالی سوراخ ریز دیده شده تو قلب جنینم

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
حضوری برو

همون روز نوبت میده ؟؟

چرا عزیزم حتما باید اونجا بری؟

آره واسه اکوقلب جنینم 

تو آنومالی سوراخ ریز دیده شده تو قلب جنینم

آهان

انشااله که چیزی نیس❤️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
آهانانشااله که چیزی نیس❤️

قربونت ممنون عزیزم

عزیزم نگران نباش تا چند سال بعد این حفره بسته میشه نی نیتون پسره؟

نه عزیزم دختر امید بخدا 

الان فعلا درگیر نوبتشم نمیدونم چطوری بگیرم