2777
2789

خودم نمیتونم بهش بگم اون باید بیاد

قول میدم اینبار گند نزنم😭

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

اگ اشتباه از توعه بهش بگو و معذرت خواهی کن اگر اشتباه از اونه بزار اون بیاد یا اگر خیلی دوسش داری بهش زنگ بزن بگو من بلاتکلیفم میخوام تکلیفم روشن بشه باید حرف بزنیم بعد تموم کنیم ک تجربه ثابت کرده با حرف زدن ۹۰ درصد مشکل حل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو غمگین نشون نده موقع حرف زدن بحث نکن فقط راجب مشکل صحبت کن و  سعی کن از خوبی هاش بگی البته اگر خوبی داشته باشه اگ واقعآ تو گند زدی باید اینجوری درست کنی پسر خوب کمه والا اگر خوبه گند نزن 

اگ اشتباه از توعه بهش بگو و معذرت خواهی کن اگر اشتباه از اونه بزار اون بیاد یا اگر خیلی دوسش داری به ...

اشتباه از هردو طرفه 

هردو زیادی لج کردیم 

البته من بیشتر چون منو خجالت زده کرد بعد منم بیشتر لج کردم 

الان پشیمونم اما تو رابطه نیستیم و همو فالو نداریم که حرف بزنیم

خدایا خودت درستش کن😔

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

لطفا هرکی میبینه دعا کنه🥺