2777
2789
عنوان

دختر خانوم ها لطفا جدی بگیرید

208 بازدید | 13 پست

خودتون رو واقعا سرگرم فعالیت و آموزش مهارت و هنر و چیزای دیگه کنید که وقت عاشق شدن و آویزون شدن پسرا رو نداشته باشیین. قدر جوانی رو بهتر درک کنید برید باشگاه اندامتون رو زیبا کنید پسرا دنبال دختر مستقل و با انرژی هستن   این دلتنگی های شدید و بی موردی که تاپیک میزنید به شما اسیب های. جبران ناپذیر خواهند زد که در  آینده نه اعصاب شوهر و نه بچه رو دارید

پس هوشیار باشید 

اخ اخ دقیقا👍👍👍

چقدر بجا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هم میگی سراغ پسرا نرید هم میگی برید اندامتونو خوشگل کنید مهارت یاد بگیرید پسرا دنبال دخترای مس ...

عزیزم متظورم اینه که کارهایی بکنید که جذب شما بشن و شما بتونید قدرت انتخاب داشته باشید برای ازدواج و  وجود نازنین تون رو  به بهایی اندک نفروشید 

بعد تو سی سالگی میگی حیف انرژی حیف جوونی  حیف اشکام حیف وقتم که به پای این پسرای بیشعور گذاشتم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ممنون عزیزم جرفاتون کاملا به جا بود قبول دارم ولی من متاهلم♥️

به سلامتی انشاالله. منم متاهلم ولی خیلی از فعالیت های مجردی رو الانم دارم ادامه میدم  اینجوری فکر میکنم زندگی جذاب تره و مشکلاتم رو کمتر حس میکنم 

بعد تو سی سالگی میگی حیف انرژی حیف جوونی حیف اشکام حیف وقتم که به پای این پسرای بیشعور گذاشتم

بخدا من قلبم آتیش میگیره وقتی میبینم دختر ی میسوزه بخاطر پسری که فکر میکنم از یه کاندوم تاریخ گذشته هم بی ارزش تره 

به سلامتی انشاالله. منم متاهلم ولی خیلی از فعالیت های مجردی رو الانم دارم ادامه میدم اینجوری فکر می ...

من دو تا بچه دارم عزیزم البته یکیش تو راهه و واقعا وقت حتی برای کارای شخصیم ندارم 

بخدا من قلبم آتیش میگیره وقتی میبینم دختر ی میسوزه بخاطر پسری که فکر میکنم از یه کاندوم تاریخ گذشته ...

اره متاسفانه بعضی پسرا از اونم بی ارزش ترن 

و چه حیف دخترامون قدر خودشونو نمی دونن 

البته قربانی محبت نکردن خانواده و هورموناشون تو سن بلوغ و نوجوانی میشن  

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره متاسفانه بعضی پسرا از اونم بی ارزش ترن و چه حیف دخترامون قدر خودشونو نمی دونن البته قربانی محبت ...

درسته.واقعا باید درک و درست راهنمایی بشن.  این دختران نگران و افسرده،  مادران نسل اینده  خواهند بود