2777
2789
تاپیکاتو خیلی دوس داره از اینکه همیشه به خودت می‌رسی وووو برای این گفتم دلم میخواد ببینمت و گرنه منظ ...

نه عزیزم متوجهم شما منظوری ندارید حرف بدی نزدین که💕

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کسی که عکس عادی گذاشته باشه کسی گیر نمیده بهش نمیدونم

مریض جنسی زیاد شده احتیاط کنید به هر حال❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مرسی از راهنماییت من همیشه حس میکنم چهره بدی دارم برا همین دلم میخواست نظر بقیه رو بدونم

نه عزیزم اینجوری نگو همه خوشگلن ولی این مریض های جنسی دیگه کاری به قیافه ندارن

میمونی همینجا گوشه قلبم یادگاری :)🖤
مرسی از راهنماییت من همیشه حس میکنم چهره بدی دارم برا همین دلم میخواست نظر بقیه رو بدونم

همه آدما زیبا هستن قطعا شما هم زیبایید❤️

واااای

حالا نگران نباش عزیزم انشاالله که چیزی نمیشه ولی من بخاطر اینکه خودتون هم مثل من دخترین و برام باارزشین و نمیخوام ازتون سواستفاده بشه بهتون گفتم

میمونی همینجا گوشه قلبم یادگاری :)🖤