2777
2789
عنوان

داداشم به زن داداشم توهین کرد رفت

236 بازدید | 10 پست

بعدش داداش نادونم رفته واس زن داداشم طلسم کرده که به گوه خوردن بیافته 

..........

لطفاااا اگ کسی میدونه بگه چطوری از بینش ببرم

میترسم سر زن داداشم و خودم و مامانم و داداشم بلا بیاد

آخه از خیلیا شنیدم خطرناکه

...

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باطل السحر بگیر دیگه ،ببین یه پیج هست تو اینستا خیلییی خوبه ،اصلا طلسم اینا انجام نمیده !! و قرآنی کار انجام میده ،مثلا دعا میخونه و شمع تراپی های قرآنی انجام میده . هزینشم خیلی کمه ،بپرس ببین میتونه کاری کنه؟

باطل السحر بگیر دیگه ،ببین یه پیج هست تو اینستا خیلییی خوبه ،اصلا طلسم اینا انجام نمیده !! و قرآنی ک ...

https://www.instagram.com/hese.bartar.khoda?igsh=ZWFodmwwcGU1eGpv

این پیجشه ،کاراش قرآنیه ،خیلیم وقت می‌ذاره و وااقعاااا خوبه ... اصلا دنبال ممبرو اینا نیست . واقعا دنبال حل کردنه مشکلاته

اگ باطل کنه عالی میشه ممنونم

فکر کنم با شمع تراپیو اینا میتونه باطل کنه ،با تخم مرغ شکستن هم میتونه ، باهاش حتما صحبت کن خودش راهنمایی میکنه ،ادعیه قرآنی هم اگه بخوای بهت میگه چیا بخونی که باطل بشه