2777
2789
عنوان

طلسم چطوری بشکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 58 پست
حتما ممنونم که کمک کردی آخه اگ داداشم بفهمه منو زنده نمیزارهمیش راه دیگ باشه

داداست غلط کرد مرتیکه..آیدی مرد بردار بهش بگو باطل کن..ذخیره کن داشته باش..بعد داداشت فهمیدم دیک حداقل دارین ک باطل کنه...ساده نگذر..همون ک گرده خودش بهتر باطل میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداست غلط کرد مرتیکه..آیدی مرد بردار بهش بگو باطل کن..ذخیره کن داشته باش..بعد داداشت فهمیدم دیک حدا ...

چشم ممنونم

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞
این عالم...موکل رحمانی داشت...شیخ معرفی کرد...تاریخ ها طلسم رو گف...همچی با آرامش...ت موسسه بود..فیک ...

والا در این مورد اطلاعی ندارم ولی چون شما شناخت داری و رفتی بهتر می تونی تصمیم بگیری و در کنار اینا کار های دینی رفع طلسم رو انجام بده

چطوری با حرز امام جواد طلسم کردن نگفت ؟

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
گناه داره چی میگی؟؟؟دوست داری کسی سحرت کنه؟؟؟؟نگو

سحر خوب و بد داریم اگه کسی بخاد نابودم کنه رابطمو خراب کنه نه دوس دارم

شوهر اسی گرفته واسه زنش که گف کوتاه بیاید اروم بشه چه بدونم اخلاقش خوب بشه بلا نیاره سرشون این چیش گناهخ

سحر خوب و بد داریم اگه کسی بخاد نابودم کنه رابطمو خراب کنه نه دوس دارمشوهر اسی گرفته واسه زنش که گف ...

هرکار کنی داره اختیار زنش میگیره...بعدشم خودش خونه خراب میشه..طلسم دو سر دلره

سحر خوب و بد داریم اگه کسی بخاد نابودم کنه رابطمو خراب کنه نه دوس دارمشوهر اسی گرفته واسه زنش که گف ...

ن ولا عزیزم طلسم خیلی بده تو خانوادمون داشتیم زنش دیونه شد رفت بستری شده

من میترسم کل خانوادمون در گیر کنه

ولی من دیدم خیلی ها طلسم سیاه واسه یکی گرفتن هم طرف بدخت شده هم اینا هر روز خوش حال تر

اگ میدونی یکاری بگو انجام بدم 

طلسم گم شه بره