یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب اخه چرا خیلی ها زندگیشونو نجات دادن مثلا یکی تا پای طلاق داشت میرفت دعا زد درست شدیکی بچش نمیشد د ...
ببین شاید یه جای دیگه یه تاثیر منفی بیشتری بذاره چون ما فقط داریم بیرون ماجرا رو نگاه می کنیم و خبر از واقعیتش نداریم .
خدایی که این کار رو حرام کرده حتما خیلی بیشتر از ما میدونسته که همه رو از این کار منع کرده
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋» بعضیها معنی خوشبختی را نمیدانند، برای همین احساس خوشبختی نمیکنند. او میگوید در اوج تلخیها هم میشود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو ایران نباشد ،تن من مباد✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋 در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک
❤️۷ مرتبه : 🌿اللهم صل علی محمد وعلی آل محمد کما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم، إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ، اللهم بارک علی محمد و علی آل محمد کما بارکت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم، إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ🌿
❤️۷ مرتبه: 🌿سبحان الله والحمد الله ولا اله الا الله والله اکبر لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم🌿
❤️۷ مرتبه: 🌿اللهم صل علی محمد وعلی آل محمد کما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم، إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ، اللهم بارک علی محمد و علی آل محمد کما بارکت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم، إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ🌿
ولی این زعفرون درسته کامل همچنین نمازش عالم بزرگ بود
فکر کردم طلسم رو میگی 🤦 از کجا فهمیدی طلسم کردن؟ اگه میدونی کار عالمه درسته انجام بده ولی بازم خودت میدونی ولی قبلش خوب تحقیق کن من خودم در این مورد چیز زیادی نمی دونم
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋» بعضیها معنی خوشبختی را نمیدانند، برای همین احساس خوشبختی نمیکنند. او میگوید در اوج تلخیها هم میشود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو ایران نباشد ،تن من مباد✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋 در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک
کار های رفع طلسم رو انجام بده و یه عالم مطمئن پیدا کنید که باطل کنه. برادرت رو هم قانع کن که دیگه اینکار رو نکنه.
فکر نکنم خیلی طلسمش کارساز و واقعی باشه چون تا جایی که من فهمیدم برادرت اونجا نرفته و اون آدم یه چیزایی رو گفته برادرت انجام داده .
از برادرت بپرس دقیقا چه کارایی انجام داده شاید بتونی از کسایی که اطلاع دارن کمک بگیری ولی تا برادرت قانع نشه درست نمیشه
به خودش توکل کن تا راه درست رو پیش پات بذاره انشاالله موفق میشی ♥️